Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Shirina Schar

Go down 
SzerzőÜzenet
Shirina

Shirina

Hozzászólások száma : 126
Age : 30
Tartózkodási hely : Sikoly-puszta
Foglalkozás : parfüm készítő

Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Shirina Schar   Shirina Schar Icon_minitimeCsüt. Okt. 11, 2012 6:43 am

Karakter neve: Shirina
Életkora: 22
Szint: Zöldfülű.
Neme: Nőstény
csoport: Hibrid (szellem, Farkas)
Foglalkozás: Vándor, Bujdosó
Harcos


Jellem: Shirinának nagyon furcsa kettős személyisége van.
1. Farkas személyiség: Mikor általában nyugodt,akkor a jelleme kiegyensúlyozott, majdhogynem kedves, de az átlagosnál hallgatagabb. A természete visszahúzódó, szereti a dolgokat más szemszögéből nézni. Elég intelligens, neki nem kell másodszorra is elmagyarázni valamit. Ritkán mosolyog mert az életében nem volt semmi jó dolog. Így nem volt min mosolyognia. Ha valakit, vagy valamit megszeret azt nem ereszti el. Kivéve ha muszáj. Ritkán nevet, nem kapja fel olyan hamar a vizet. Mert ez gyakran életveszélyes is lehet. Megértő, a szeretteit támogatja mindenben, kivéve ha nincs igazuk valamiben. Bár nem sok szerettei vannak. Nem túl beszédes, bár nem is tud olyan sok mindenkivel beszélgetni. Viszont ha tud, és belelendül a társasági életbe szinte le se lehet lőni. Álmodozó, hisz a céljai megvalósításában.Kivéve ha semmi remény nem maradt. De általában remény van, és ha még az utolsó utáni utolsónál se sikerül az eltervezett cél, akkor legszívesebben kinyiffantaná a reményt. De a remény szeretett vele trollkodni, és nem ölt szilárd alakot. Így általában dühében csak a levegőt pusztítja.Igyekszik, nem figyelni másik énjére, ezért ha valaki méltóztatik nem figyelembe venni a különös illatát, akkor kedvesen próbál meg viselkedik a delikvenssel.Viszont a kígyoktól.....rögeszmésen retteg.

2. Szellem személyiség: A szellem személyisége nagyon ritkán jön elő, idáig csak 1-szer fordult elő. Általában akkor mutatkozik mikor dühös. Viszont ha elő jön a szellemi énje, ami nem éppen egy kedves jó szellem...sőt..Na tehát ha előjön akkor egyszerűen mindent elpusztít maga körül. Még a fákat is, vagy a falakat. Ha adott körülmények között van a környezetében ilyesmi. Mikor átváltozik, az agya nem képes felismerni azokat akik fontosak neki, és nem tudja magát kordában tartani hogy ne bántson senkit. Ilyenkor barátot is képes lenne megölni. Mikor átváltozik általában a külseje is megváltozik. A szeme átvált vörösbe a körmei meghosszabbodnak, a fogaival együtt. De azért vannak jó dolgok is benne. A szellem alakja öngyógyító, és ha valami baj éri Shirinát, és elő jön a szellem alakja, meg tudja magát gyógyítani. És persze mondani se kell hogy egy enyhe pszichopata hajlama van.

Kinézet: Nos..elég bonyolult. Kinézetre olyan farkas formájú a szőre dús és fehér, vagy nagyon halványan piszkos fehér...de inkább fehér. A fején a lábain a mancsán és az oldalán minták vannak, ( pötty, háromszög). A farka kissé kunkori. A derekán, és a nyakán továbbá van ilyen bőrből készült öv féleség, amelyet tollak és gyöngyök díszítenek. A füle kissé hosszúkás, a szemszíne világos barna,borostyán.Mozgása kecses és csábos. Családot fél alapítani mert ha véletlenül dühös lesz az egész családját lemészárolhatja.

Félre értés ne essen..nem heccből van rajta az a tollas borzadály. Nos egy fő oka van összesen. Olyan siheder korában az anyja csináltatott neki a helyi sámán asszonnyal egy szíjas gyöngyökkel teli öv féleséget. Még pedig a célból,l hogy amikor mikor előjön a szellem alakja, megfelezze a szellemként töltött idejét. És csak rövid ideig tartson míg szellem. Persze ez nem akadályozza meg hogy valakinek ártson. Az öv nélkül Shirina képtelen lenne szellemként letölteni az idejét, nem pedig farkasként.

Élettörténet:
Egy kereskedő lányának született Brezdenben. Anyja egy jóravaló farkas asszony volt aki szerelembe esett egy gonosz szellembe. És szerelmük gyümölcse lett Shirina. Kiskorában (úgy 3 év környékén) apja elhagyta őket, ezért Shirina meggyűlölte őt. Siheder korában az anyja tájékoztatta őt hogy ő nem fajtiszta farkas. Hibrid. Ezért nem játszik vele senki, és nem barátkozik vele senki. Shirina minden erejével azon volt hogy, jó legyen, és hogy az anyjára hasonlítson ne pedig az apjára. Valahogy megbarátkozott ezzel a ténnyel. Mígnem egy nap egy kisfiú kigúnyolta őt a származása miatt. Shirinából előbújt a szellem, és megölte a kisfiút. Mikor lecsillapodott, és a belsejében szellem vissza aludt, ráébredt szörnyű tettére és elmenekült a szigetről. Onnantól vándor módjára élt és fő életcélja hogy megkeresse az apját és örökre elaltassák belsejében a szellemet. Ezért felvette a vándor életmódot és azóta a világot járja remélve hogy apja nyomára bukkan. Persze közben részt vett kisebb nagyobb csatákban is. Mivel Hibrid, és mivel van egy erős, gonosz, szellemi része a sötét oldal gőzerővel próbálja beszervezni. Ezért nem csak az apja nyomát kutatja, hanem igyekszik nem a sötét oldal karjaiba rohanni. Mivel ilyenkor nem dühöt, hanem félelmet érez nem tud elő jönni az erősebb szellemi része. Ezért nem tudja magát megvédeni. Azóta nem csak a vándor életmódot fejlesztette tovább hanem a bujdosót, és magányosat is. Fél hogy felismerik, mert a sötét oldalnak mindenhol vannak besúgói. Persze mivel menekül előlük, az apja keresésében sem halatt. Ez pedig még jobban hasonlított számára egy pofán veréshez. De még mindig talpon van és nagyon szeretné ha az őrület csillapodjon az életében. Shirina nem szeretett volna ilyen zűrös életet. Kicsiként is arról álmodott mint a többi lány. Család, férj, ház....minimum 6 gyerek. Főleg, a szép konyha volt a gyengéje.
De ez valahogy nem jött össze. Az élet általában sose hozta azt amit várt tőle. Esélye se volt normális életre. Shirina utálja hogyha sajnálják őt. Már csak ezért se szeretne közelebbi ismerősöket. Igazából már meg sem akart születni.


A hozzászólást Shirina összesen 16 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 31, 2012 12:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Age : 39
Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shirina Schar   Shirina Schar Icon_minitimeCsüt. Okt. 11, 2012 7:11 am

Jó lett, bár az előtörténet kicsit rövidke, nincs meg a 20 mondat. A származásán kívül bármilyen nagyobb kalandját leírhatod, ami nagy hatással volt életére és jellemére. Játszhatsz már, de kérlek írj hozzá még!
Vissza az elejére Go down
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
Shirina

Shirina

Hozzászólások száma : 126
Age : 30
Tartózkodási hely : Sikoly-puszta
Foglalkozás : parfüm készítő

Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Shirina   Shirina Schar Icon_minitimePént. Okt. 12, 2012 9:38 am

Rendben Gordon! Hát...ha valami nem törvény szerű benne, akkor riassz és akkor átírom!! Ha még mindig kevés akkor még jobban írok hozzá >.<
Egyébként érdekelne az hogy ... nem lehet belinkelni még az élettörténete alá pár képet? azzal a címszóval hogy: Pár kép őróla:
Megpróbáltam de kiirt valamit..már nem emlékszem mit XD
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Age : 39
Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shirina Schar   Shirina Schar Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2012 8:59 am

Hűha, szerintem a képet nem engedi. De az előtörténet jó lett, elfogadom, viszont erősen ajánlom, hogy olvasd át még egyszer a helyesírási és fogalmazási hibák miatt. Játszhatsz! ^^
Vissza az elejére Go down
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
Shirina

Shirina

Hozzászólások száma : 126
Age : 30
Tartózkodási hely : Sikoly-puszta
Foglalkozás : parfüm készítő

Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Shirina   Shirina Schar Icon_minitimeSzomb. Okt. 13, 2012 8:51 pm

Köszi Gordon ! Very Happy a francba.....csak akkor írok helyesen ha muszáj .__.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Shirina Schar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shirina Schar   Shirina Schar Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Shirina Schar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: