Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kataluz előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
SpilerMMHozzászólások száma : 1
Foglalkozás : tanuló

Karakter kép
Foglalkozás:

Kataluz előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Kataluz előtörténete   Kataluz előtörténete Icon_minitimeHétf. Aug. 13, 2012 8:28 pm

Karakter neve: Kataluz
Életkora: 24
Neme: hím
Faj: farkas
Alfaj, csoport: Fehér nemes farkas
Foglalkozás: Katona

Kinézete: Fehér a bundája, sárga a szeme. Arca bal oldalán 3 vágás van. A bal fülén egy fekete vonal megy keresztül. Hatalmas izmos testfelépitésű hiszen katona Smile Van egy nyakörve mellyen rajta hordja az elvégzett küldetésekért kapott jelvényeket.
Jellem: Büszke, de egy másik társa életéért a sajátját feláldozná, mindent megtesz a bajtársaiért, ennek ellenére eléggé visszahúzódó nem akar kötődni senkihez hiszen fél, hogy elveszti őt. Bátor és erős ,de tud gyengéd lenni is.

(Bocsi de nincs hosszú i betűm, és nem tudtam a profil képem megváltoztatni )
Előtörténet: Nehéz gyerekkora volt hiszen annyja egy vándor volt aki járta a vidéket hegyeket völgyeket, bundája fehér volt akárcsak Kataluz-nak, apja viszont a sötét erőkhöz tartozott ő harcolt a gonosz oldalon a jók ellen. Nem szeretett harcolni ellenük, hiszen ott volt a kedvese és leendő gyermekei anyja. Átálni nem tudott a jó oldalra mert akkor megölték volna. Nem lett másképp mikor kiderült , hogy gyermekei lesznek egy ellenségtől elfogták őt és szörnyű kinok között halt meg, párjának sikerült világra hozni 3 kölykét mielőtt őt is megölték volna. Egy fehér és két fekete farkas kölyök született, két fiú és egy lány. A két testvérét elfogták a katonák és rabszolgának tartsák őket a főgonosz alatt szolgálnak. Szomorú látni, hogy egy kiváló harcos kölykei mellyek hatalmas erővel birnak csak szolgák, de ők nem tudják miféle erejük van, eggyüttes erővel mindenkit legyőznének. A fehér kölyök egyedül maradt 3 éjszakán át mignem rátaláltak a Rom halott városában, a kiéhezett kölyök egy kosár alatt feküdt nyüszitését egy bagoly hallotta meg és vette észre éles látásával. Mivel még kölyök volt alig pár napos a bagoly megragadta és elvitte Lapporn városba ahol letette őt a Vérhold ünnep helyszinének középpontjába, szülők hiján az ottani farkasok nevelték fel. Megtanitottak neki mindent ami fontos , hogy túlélhesse a vadont. Mivel nem ismerte szüleit ezért tudta magányos farkasként kell leélnie az életét. Egyszer amikor eltévedt a Titkok erdelyébe egy hatalmas szörny támadt rá, sötét budjáját nem látta az erdő sűrű lombjai között. Hatalmas termetű lény vörösen izzó szeme félelmet kelt mindenkiben annyira, hogy legyengül és nem képes harcolni. Kataluz bátran állta a próbát , menekült az erdő sűrű lombjai között és mire lehaggyta a szörnyű óriást egy újabbal találkozott ezúttal a testvére állt előtte, nem tudta, hogy ki ő ezért egymásnak estek, igy szerezte a három karmolást az arcán, testvére roppant erős volt és mozdulatai hasonlitottak az övére, először furcsálta is, hogy miért ilyen, de ez rögtön elszált amikor arcon csapták. A föld beomlott alatta és egy szakadékba zuhant. Sikerült találni egy barlangot lent ami kivezette őt a Éden tölgyesbe, ahonnan az oroszlánok megmutatták neki a haza fele vezető utat. Van egy lánya Blue , ő fekete farkas, az anyja meghalt mikor 2 hónapos volt ezért az apjára maradt ő nevelete tovább most 5 éves és nagyon jó kémkedik, viszont az apja védi mindentől nem akarja, hogy bajba kerüljön és úgy végezze mint sok társa.
Vissza az elejére Go down
 
Kataluz előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: