Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Mesi előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
mesi98

mesi98

Hozzászólások száma : 27
Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek
Foglalkozás : Harcos (tanuló)

Karakter kép
Foglalkozás:

Mesi előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Mesi előtörténete   Mesi előtörténete Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 4:24 am

Karakter Neve: Mesi
Neme: Nőstény
Életkora: 20 éves
Faja: Sárkány

Külső leírás: Sárkány létére egészen gyönyörűnek mondható. Teste fehér színben pompázik, amely gyakran ezüstösen csillan meg a felkelő nap sugarában. Hosszú, vékony és kecses lábaival könnyedén harcol, és varázsol egyaránt. Rendkívül hosszúra nyúló farkán tüskés kidudorodások találhatók. Szárnyai termetéhez képest kissé nagyok, de ez annál jobban az előnyére válik a repülésben. Feje a testalkatához képest pont arányos. Szemei színe az érzelmeinak megfelelően váltakozik. Ha boldog, akkor általában kék, vagy zöld szeme van, ha fél, akkor fekete, ha dühös akkor vörös, és így tovább és így tovább. De szerencséjére nem sokan ismerik szemének titkát, és csupán egy különleges mutációt látnak azok, akik nem ismerik őt igazán. Fajának ellenére kedves, és elbűvölő arca van, amin a szája gyakran mosolyra húzódik. Viszont kinézete nem tükrözi valódi erejét, hiszen hatalmas erő lakozik ebben a látszólag törékeny testben. Hihetetlen erejét származásának köszönheti.

Jellem:Alapjáva véve egy kedves, és figyelmes nőről beszélünk, aki szívesen segít, amikor csak tud, de ha harcról van szó, akkor számára mindegy, hogy fajtárs-e vagy sem, akik az ellenségei, azokat könyörtelenül, és félelmet nem ismerve öli meg. Mindezek ellenére valójában nem szeret háborúzni, sőt sokkal inkább szeretne békét és nyugalmat Anloana területén, de mivel ez nem valósulhat meg, ezért beállt a Xermerion ellen küzdők seregébe, és úgy harcol, akár egy ősi gyilkológép, ha meg van rá az oka. Farka legvégén mindig megtalálható az a tollas medál, amit legjobb barátjától kapott. Ezt ő babonából hordja, és úgy véli, hogy szerencsét hoz neki, és felerősíti. Nagyon istentisztelő, és reméli, hogy egy nap majd az istenek lejönnek a földre, és rendet tesznek ebben a hatalmas fejetlenségben.

Élettörténet:Már kiskorától kezdve harcosnak nevelik, bár rendkívül nemesi családból való. Az okot, hogy miért nem lett valami kis nyálas hercegnő azt sokkal régebben kell keresni, még az ükapja idejében. A családja abban az időben rengeteget harcolt a gonosz erő ellen, és egy fiatal nőstény kivételével mindegyikük az életét vesztette. Az istenek háláluk jeléül megajándékozták a lányt egy fiú gyermekkel, és megáldották, hogy ő és az utódai mind hatalmas erővel rendelkezzenek. Ennek következtében akármennyire is gazdag, vagy nemes a család, az utódokat mindig harcra képzik ki, és nem hadják, hogy ez a különleges erő a semmibe vesszen. A család nagy meglepetésére ő mindig is szeretett küzdeni, és az elődjeinél is nagyobb erővel bírt, valószínűleg a neméből kifolyólag, hiszen ritkán születnek nőstény sárkányok. Tizenéves korában már profin űzte a közelharcot, és akkor kezdett el megtanulni repülve küzdeni. Ahogyan teltek az évek, ő egyre erősebb, és kitartóbb lett. Egy napon, amikor éppen a szokásos köreit repülte a lakhelye körül, megpillantott egy griffet felé szállni. A griffmadár kétségbeesetten kezdett el hadarni, és lihegve könyörgött segítségért, hogy elkapták a testvérét. A lány kissé vonakodva, de segített a kétségbeesett lényen, és megmentette testvérét a fekete medvék csúf karmaitól. Így született meg egy csodálatos barátság. Ahogy egyre jobban megismerték egymást rájöttek, hogy őket az ég is legjobb barátoknak szánta. James( a griff) nagyon szeretett Mesi közelében lenni, de sajnos sokszor el kellet válniuk útjaiknak, mivel James nem tudott harcolni, még a védekezésre is képtelen volt, de annál jobban végezte a hivatását, ami nem más, mint a gyógyítás. Mesi sebeit mindig ő látta el, és kezelte, ha valami sérülés érte. Tőle kapta a kabala talizmánját is. Nem rég, ahogyan Mesi betöltötte a huszadik életévét, most kezdhette csak elsajátítani a varázslat tudományát, amit érdeklődve vár. Családjával együtt él, és gyakorol, hogy egy nap olyan hős válhasson belőle, mint elődeiből, és hogy mindenki felnézzen rá.Családjával együtt Mountéban élnek, és mindig is éltek egy hatalmas kastélyban, amit még az első nemzedék épitett fel a város közepén. Azokban az időkben az ő családja számított a legnemesebbnek. James is itt él velük, hiszen nem rég elhúnyt testvérén kívül nincs más rokona.


A hozzászólást mesi98 összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 10, 2012 10:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Age : 39
Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

Mesi előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mesi előtörténete   Mesi előtörténete Icon_minitimeSzer. Aug. 22, 2012 10:37 am

Mesi! Az előtörténet nagyon tetszik és a fajválasztásod is. De kérlek várd meg a tájak leírását is, mert a Sikoly-pusztán nem tudnál megélni, hiszen ott semmi sincs, csak romok és ártó szellemek. Ha majd egyenként kiteszem a leírásokat, kérlek módosítsd ezeket az apróságokat!

Egy kis mellékinformáció: a szinteket el fogom törölni, úgy élvezetesebb a játék, úgyhogy az erőddel is úgy bánj, hogy ne ész nélkül pofozgass majd le mindenkit ><

Köszi!xD
Vissza az elejére Go down
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
 
Mesi előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: