Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Harkotsu előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
Harkotsu

Harkotsu

Hozzászólások száma : 4
Tartózkodási hely : Mindenhol és sehol
Foglalkozás : Látogató

Harkotsu előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Harkotsu előtörténete   Harkotsu előtörténete Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 2:12 am

Először is fontosnak tartom megjegyezni, hogy erre a fórumra úgy tekintek, mint egy szerepes oldalra. A történet jól ki van dolgozva, ha jönnek az userek egy jó kis oldal lehet belőle.
Másodszor pedig, szerepes vén róka lévén fogok komikat(reag) írni, igyekszem helyesen írni. Aro' Kai- val meg nem is biztos h tudok majd játszani. Nem muszáj befogadni engem, kedves szerkiken múlik minden.
Mivel nem volt konkrét tiltás, hogy esetleg szellem nem lehetek, és mivel nem találok jobb fajt legrégibb fursonámnak, így szellem leszek. Gondolom komiban így is jelezni fogjátok az esetleges adatlap hibát Smile

Akkor vágjunk bele!

Ezeket add meg:
Karakter neve: Harkotsu
Életkora: sok sok ezer év
Neme: nő
Faj: farkas
Esetleg alfaj, csoport: történeteimben fénylényként szerepel, de itt szellemnek tüntetem fel.
Foglalkozás: Látogató(gyakran keresi és látogatja a halandókat)

Kinézete: Ami rögtön szemet szúr, az a zöld szín. Teste zöld, nincs átmenet, Sötétebb zöld csíkok tarkítják a tarkóját, fenekét és arcát. Szeme írisz, pupilla nélküli, tiszta zöld. Nyelve fekete, neonzöld pöttyökkel. Lábzoknit visel, ami fekete(IWes beütés). Füle külső része is fekete.

Jellem: Antiszociális, menekül a világ elől. Csendes és egyben hangos is. Titokzatos viselkedésének maga sem ismeri az okát. Képes órákig figyelni a fényben hulló hót. Szereti az énekszót, a halandók muzsikáját, legtöbbször ezzel lehet előcsalogatni. Igazi érzelmeit ritkán mutatja ki. Néha rájön a hóbort és egész földrészeket lebeg át. Egy mágus, sámán, vagy mi egyéb könnyedén megidézheti, nem kell áldozatot bemutatni neki. Ezeken a psziricsáré dolgokon sokszor mosolyog. Nem akar beleavatkozni semmibe. Meggondolatlanul hamar közel enged magához sok mindenkit, amit általában megszív. Ezeknek a kalandoknak a vége általában árulás, vagy az, hogy a "barát" széttiporja a kis zöld szellem lelkiismeretét, világról alkotott képét. Az idők megedzették és keménnyé tették, már nem olyan könnyű a bizalmába férkőzni, de aki megteszi, azért hajlamos "csodákra". Életvidám, pajkos, komor, cinikus, szarkasztikus és szerető.


Előtörténet:

Oldalhoz igazított töri:
A régi hívásra ő is ment, mint minden szellem. Élvezte a céltalan lebegést, a békét. Amit az Első Szellem elvett tőle. Visszautasította az anyagi alakot és a kegyes istenek megadták neki. A szellemek világa kiürült, rá kellett döbbennie, hogy a magány nem mindig vigasz. Elkezdte felkutatni régi társait, akik most is sokáig éltek, bár képesek voltak halálra. Felkutatta őket és ők tudták, hogy kivel, mivel van dolguk.
-Nem fog összeomlani a Teremtés, ha nincs meg a kezdet?- kérdezte Harkotsu komoran, erre ők vidáman ezt felelték:
- Sok éve vagyunk már anyag és lám semmi nem vált rosszra.
Harkotsu elhalványult, feledésbe merült. Egy napon sok ezer évvel később bekövetkezett az, amitől tartott. A szellemvilág korábban kezdte magához szólítani a lelkeket, akik kétségbeesetten kapaszkodtak az anyagba és félték a halált. A helyzet évről- évre romlott. A zöld szellem próbált segíteni megkeseredett társain, de mindhiába. Noha egyre többen voltak a Szellem Birodalomban, és a földi mintára itt is megalkották a csodás városokat, mégse lehettek teljesen boldogok. Gyarló természetük egyre a földre vágyott, szomjazta az anyagot.Vissza akartak térni Anloana dús földjeire, amit addigra elmosott a gyűlölet, a vágy és a sértettség. Xermenión gonosz terve megrendítette az elszigetelt Szellem Világot, a szellemek csoportosan özönlöttek a földre, hogy mentsék a halandókat. Nagy hatalmuk volt, gaz, de a dolgokba nem tudtak beleszólni. Harkotsu is "lement" , esdekelve, farkas alakban könyörgött egy értelmes halandó falkának, hogy akadájozzák meg azt, hogy az Oltárt elpusztítsák, különben az istenek nagy haragra gerjednek és örökre megszüntetik az anyagot, ezzel véget vetnek a mozinak, melyet a kis zöld lelke úgy élvezett.

Azóta is gyakran látogat a Földre, hogy ilyen dolgokat közöljön és jósoljon, távol tartsa a halandókat a megbolondulástól, tovább forgassa a szeretett szavak erejét, reményt adjon.


A hozzászólást Harkotsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15, 2012 6:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://harotsu.gportal.hu
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Age : 39
Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

Harkotsu előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harkotsu előtörténete   Harkotsu előtörténete Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 5:54 am

Nos, eddig egészen jó, bár ez is kicsit rövidke és én a szellemeket nem éppen képzeltem szadistáknak, és ők, mivel kapcsok a halandók és istenek közt, mélyen hisznek és tisztelik isteneiket.

Javaslatom: Lehetsz Ősi szellem, ha karaktered jelleme teljesen 'jó' vagy felajánlhatok egy 'egyszerű' szellem fajt, de ő nem tud az istenekkel közvetlen kapcsolatot teremteni.
Vissza az elejére Go down
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
 
Harkotsu előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: