Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Ryuk előtörténete

Go down 
SzerzőÜzenet
Ryuk

Ryuk

Hozzászólások száma : 9
Age : 27
Foglalkozás : vadász, fejvadász

Ryuk előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Ryuk előtörténete   Ryuk előtörténete Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 3:35 am

Karakter neve: Ryuk
Életkora: 26 év
Neme: Hím
Faj: farkas
Alfaj: Shinigami
Foglalkozás : vadász, fejvadász (Hadosztály vezető)

Kinézete: Magas, izmos testfelépítés. Fejéhez képest, aránylag nagy fülek és mélyen ülő sárga szemek. Különleges ismertetőjegye: homlokán egy félhold alakú vörös folt, továbbá sörényszerűen hosszú bunda nyakától a mellkasáig. Nyakában egy fémlánc, egy lakattal együtt csüng. Nagy és dús farok, ami vörös színben végződik. A testének farka-lába végén, és fülén kívül (melyek vörösek) dús, fekete szőr borítja testét. Arcvonásai szigorúak.

Jellem: Mogorva, hirtelen haragú, könnyen veszíti el a józan ítélőképességét és akaratos. Ám bátor és szavahihető. Semmi sem fontosabb számára "falkájánál". Nem barátságos, és elutasítja az idegeneket. A közelebbi társaival jó humorú, életvidám alapjáraton. Remek csapatvezető, s kasztja megbízható főnököt lát benne. Önfeláldozó típus, senkit sem hagy hátra a csatamezőn.

Előtörténet: Idilli, fontos szerepkört betöltő falkába született bele. Szülei odaadóan nevelték, felkészítve feladatának betöltésére, mint legidősebb gyermek. 2 öccse született, akiket óvón féltett és tanított.
A háború kitörésével, még ezen remek helyre is beütött a guta. A gonoszság, kapzsiság, a falkában is elvetette magját.
Szülei az ellenséges hordák karmai közt veszették életüket. Ryuk megtörten vállt a falka vezetőjévé, de mint fő farkas kudarcot vallott. Nem kölyköknek való a vezető szerep. Nemhogy a családot, de még öccseit sem tudta irányítani.
Idősebb öccsének őrjöngő a dühe az idő teltével sem múlt, így egy szép napon a Káosz síkra szökött bosszút áhítozva, az új vezér minden parancsa ellenére. Soha többé nem látták Gabbethet. Ryuk teljesen magába zuhant. Szülei egyet kértek tőle, óvja testvéreit, s ő még ezt sem tudta teljesíteni, hogy lehetne megfelelő vezérnek?! Bosszúra esküdött, és a gonoszság magját, úgy határozta kiírtja.
Megölte a fejedelem lányát, mert számára egyértelmű volt, hogy ő keltett zűrzavart a falkában. Ellenségeskedést szült, felbujtotta a farkasfiakat a gyilkolásra. Ryuk mikor rájött a cselszövésre, vállalva a következményeket, orvul meggyilkolta. Társai eme tettének következtére elfordultak tőle, még tulajdon öccse is, száműzték a falkából. Élete legkeményebb időszakát élte meg ekkor. Egy farkas csapat nélkül olyan abszurd mint létezés oxigén nélkül. Ősi ösztöneik súgják, hogy együtt kell élniük. A szociális hiányosságokon felül az alapvető szükségletek kielégítésével is problémája volt. Rájött, hogy a napi étket sem olyan könnyű megszerezni. Ekkor döbbent csak rá igazán, mit is jelent, az egységben az erő mondás.
A falka tagjai nem tudták meg, hogy Ő csupán jót tett, mert a fejedelem lánya, már nem az volt aki. Évek teltek el elszigetelése közben. Hiába próbált más csapatokba beasszimilálódni, híre gyorsabban terjedt, mint a lába fürgesége. Kitaszított lett végérvényesen, bizalmuk az irányába megszűnt. Királygyilkos nevet aggatták rá.
Leamortizálóládást követően figyelmetlenebb volt a kelleténél, s sokkalta legyengültebb is, így hamar a Káosz csapatok kezére került. 2 évig raboskodott köztük, zord körülmények között, kényszer munkával, s lassan felcseperedett, mindennek ellenére.
Épelméjűségét csupán annak köszönhette, hogy bagoly barátja minden héten híreket közölt neki, életbe maradt öccséről.
Testvéreivel mindig is szoros köteléket ápolt. Együtt fejlődtek jobb és jobb harcosokká. Szülei sokszor korholták, hogy nem megfelelő példa öccsei számára. Gabbeth hozzá hasonló lázadó, kicsapongó természetű volt, s élkatona. Stephan tipikus ártatlan, maszületett bárány. Ha Ryuk nem tűnik el a képből, bizonyára az Omega szerepét töltötte volna be a falkában, bár ebből a posztból mindig is próbálta kirángatni testvérét. Stephen nem tehetett erről, túl fiatal volt, a régi korok meséiben hitt, és a tökéletes világ létezésében. Elítélte a rosszat, egyszerűen nem hitt a létezésében.
Épp ezért fájt Ryuknak legjobban az árulása. A sok mocsok teljesen átdeformálta Stephen értékrendjét, világszemléletét.
Ryuk elhatározása a vérbosszúról még erősebb lett. Hisz nem elég hogy szüleit elvették tőle, az sem hogy az ő életét tönkretették, de, hogy öccsét a sötétségbe taszították jobban sebezte bárminél. Így napról napra egyre több érzés pusztult el belőle.
Tudta jól, hogy fajtársai soha nem fognak megmentésére sietni, a farkasok többi tagja esküdt ellenségének tartja, amiért megölt egy közülük valót.
Sohasem volt az az álmodozó fajta. Nem hitt, és nem is hisz a mai napig a békében. Meggyőződése, hogy a világ temeti magát, az önön keze által.
Mikor a szövetséges csapatok szervezkedni kezdett a Káosz sík ellen, kihasználva a harci készülődést el tudott szabadulni a pokolból.
Ryuk életében nincs nagyobb fájdalom annál, amit az iránt érez, hogy öccse és fajtái kitagadják, és magányra ítéltetik. Esküjét megtartva szembeszáll a gonosszal, a béke-szigeti állomáson csatlakozott a hadosztályok közé, még ha fenntartásai is vannak a más fajokkal való közösködésen.
Erejével, gyorsaságával és rátermettségével hamar kitűnt társai közül, s rövid időn belül egy egész hadosztály vezetését elnyerte.
Vissza az elejére Go down
 
Ryuk előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: