Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Frisco előtörténete

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Frisco98

Frisco98

Hozzászólások száma : 3
Foglalkozás : katona

Frisco előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 10:01 pm

Karakter neve: Frisco
Életkora: 5év
Neme: hím
Faj: farkas
Esetleg alfaj, csoport: -----
Foglalkozás: katona

Kinézete: fehér színű de van benne szürke is kismértékben.A szeme fekete színű és a bokájánál van egy védő ami gyerek kora óta rajta van.(persze vette már le Very Happy ).A hátán viszont egy piros bőrcsík.

Jellem: Mortan faluban alfahím.Bátor farkas ha valakinek kell segíteni akkor egyből ott van.Őszinte.

Előtörténet: Anyja elsőként szülte meg őt.Közte és testvérei közt másfél év van.Apját Mortanban(a saját rp-m nek a főfaluja) ölték meg,lelökték őt egy szakadék széléről.Apja nem járt el sehová általában otthon volt és képezte a gyerekeket Amur legyőzésében.A 4 testvér közül őt nem nagyon szerették a testvérei de anyja és apja nagyon szerette őket.Így nem igazán kötődik a testvéreihez.3 éves korában elszökött otthonról Mortannak az erdejébe.Apja kiképzésének hatására megküzdött a többi riválisával.Szülei fél éven át keresték őt mire megtalálták Muriannak az erdejében,és ráadásul szerencséje volt,hogy a bevezető úton találták meg.Mert ha beljebb ment volna akkor Amurnak a küldöttei arra észrevették volna és ő is úgy végezte volna mint Apja.(szóismétlésért boccsi,de másként nem tudtam fogalmazni!).Mikor ismét hazakerült fél év után Mortanba apja nagyon elverte.Testvérei nem törődtek vele leginkább kinevették még akkor is ha kisebbek voltak nála.Iszonyatosan fájt neki,azóta is ott van a hátán egy piros bőr csík.4 évesen szerzett barátokat akiknek egy ideig a barátjai is volt de utána ők is eltávolodtak tőle.És mégpedig azért nem tud barátokat szerezni mert túl őszinte,mindig megmondja a véleményét valamiről.Barátkozásai:
-....és a mai kiképzésed,hogy sikerült?
-Béna voltam-mondtam-nem tudok normálisan ugrani.De tudod ha valami lenne veled akkor én ott vagyok.....
-Tudom.Nekem pedig sikerült mivel én vagyok a legjobb,a többiek szerintem bénák....de te nem vagy az!-mondta lelkesedve.
-Nagy dolog,én is tudnék olyan lenni,de apám nem mindig enged el.-kiáltottam lelkesedve.
-És?Szökj el otthonról...nem nagy cucc..este átjössz aztán reggel pedig megyünk.
-Neeem...kihagyom.Nem akarok megint verést.Mivel engem vernek és téged nem ezért eléggé zárt vagyok ilyen helyzetben.-kissé idegesen mondtam mert már elegem volt abból,hogy miket mond nekem.
-Ch...nem érdekel...nagy dolog ha téged vernek.Túléled max visszaütsz és kész.Én a szüleimnek visszaszólok.-mondta gőgösen.
Bepipultam....nem vette észre,hogy megálltam.Vicsorogtam rá,de ő csak ment.Mikor hátra fordult.
-Mivan? Nee.......m...MI A BAJOD????
-HAGYD A SZÜLEIMET BÉKÉN!NE MERJ ÍGY BESZÉLNI RÓLUK...SZERETEM ŐKET...CSAK A JÓT AKARJÁK NEKEM!-mondtam örjöngve.
-Higgadj már le.....csak vicc volt.....de ha a szüleid nem veszik észre ha el akarsz menni akkor hülyék!
Ráugrottam és elkezdtem vele verekedni.A fejemet ide-oda cibáltam mire megszabadultam tőle.Ellöktem magamtól.
-Bolond vagy?????-kérdezte meglepetten.
-NEM!DE A SZÜLEIM NEM HÜLYÉK....ÉS TE SEM VAGY A BARÁTOM!MINDIG AMIKOR ELMONDOM EZT A RÉSZT,HOGY VERTEK EGYBŐL AZZAL JÖTTEK ÉS JÖTTÉL,HOGY ŐK HÜLYÉK....A FRÁSZT...
-Jó...álljjjjj!!Elég volt.Ne haragudj nem mondtam direkt...de azért csak jobb családból származom mint te..sőt a csapatból mindenkinek jók a szülei de neked nem...
-ELÉG!NEM VAGY A BARÁTOM!UTÁLLAK TITEKET!NEM MEGYEK KIKÉPZÉSRE...ÉS HA ILYEN NAGYKÉPŰ MAJOM VAGY AKKOR FULLADJ MEG BENNE!
Ezzel hátrafelé vettem az irányt és indultam ki az erdőből.Futottam ahogy csak bírtam a szememben könnyek jelentek meg.Mindig nekem lezs rossz ha erről beszélek.

5 évesen még nincsenek barátai de már jó lenne ha lennének neki.Apja már meghalt.Sajnálta de egyben örült is,hogy nem kell tovább vernie őt.

A hozzászólást Frisco98 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 14, 2012 4:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://photography-arthun.weebly.com
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

TémanyitásTárgy: Re: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 2:00 am

Frisco, eddig jó, de ennél jobban is ki lehet fejteni;) a minimum 20 mondat még mindig áll! Tehetsz bele egy olyan sorsfordító eseményt is, amiben párbeszéd, vagy valami hasonló van.
Egy kis segítség a kifejtéshez:
A jellemhez azt kéne írni, hogy például milyen a megjelenése, határozott, vagy éppen félénk.
Előtörténet: Milyen kiskora volt, mik voltak a szülei, akár tinédzserkorát is írhatod, fordulópontokat az életében, fontos barátait, hogy lett katona, miért lett pont katona, ilyesmiket.
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
Frisco98

Frisco98

TémanyitásTárgy: Re: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 4:09 am

Oksa......akkor átírom Smile
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 131
Foglalkozás : Kém, orgyilkos

Karakter kép
Foglalkozás:

TémanyitásTárgy: Re: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitimeSzomb. Jan. 14, 2012 8:12 am

Rendben, előtörténet elfogadva!
http://egyafalka.iwarokai.gportal.hu
Frisco98

Frisco98

TémanyitásTárgy: Re: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitimeVas. Jan. 15, 2012 3:24 am

Köszönöm Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Frisco előtörténete   Frisco előtörténete Icon_minitime

Frisco előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bg előtörténete
» Othin előtörténete
» Mesi előtörténete
» Harkotsu előtörténete
» Gordon előtörténete

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Előtörténetek-
Ugrás: