Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
Karakter kép Foglalkozás:
| Tárgy: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 4:00 am | |
| Ide jelezhetitek, ha valakivel akartok játszani. Ne unatkozzunk, tessék nyugodtan keresgetni^^ Az első szerencsés kereső ha van kedve velem is játszhat, vissza nem térő alkalom | |
|
mesi98
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Harcos (tanuló)
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 4:29 am | |
| Üdv!Én szívesen játszanék veled,drága Gordonom,de ha te nem vállalsz,akkor mást is szívesen fogadok! | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 5:29 am | |
| Ez a beszéd! Örömmel játszom veled! Hol játszódjon? Én valami semleges területre gondoltam, mondjuk Sheeba-sivatag vagy a Béke-sziget vagy a Menedék-sziget | |
|
Admin Admin
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 5:52 am | |
| De az Istenes vidék sem lenne rossz ötlet...válassz | |
|
mesi98
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Harcos (tanuló)
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 6:39 am | |
| Hát mehetnénk mintkét területre,mert én mondjuk vándor vagyok | |
|
Admin Admin
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! Kedd Jan. 10, 2012 6:44 am | |
| De nem lehetünk két helyen egyszerrex) Akkor legyen a Béke-szigete:D kezdj te | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kalandtársat keresek! | |
| |
|