| Kérések, kérdések, ötletek | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
Karakter kép Foglalkozás:
| |
| |
mesi98
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Harcos (tanuló)
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Hétf. Jan. 30, 2012 6:42 am | |
| Kérdésem a következő lenne:Létezik fajváltás?Mármint nem úgy értem,hogy farkasból medvébe,hanem mondjuk ha meghal a karakterem lehetséges,hogy szellemé váljon?(Nem akarok kínyúvadni,csak egy kérdés xD) | |
|
| |
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Kedd Jan. 31, 2012 7:24 am | |
| Ha meghalsz természetesen (mivel így logikus is) lehetsz szellem. De mivel a játék elején nem az ősi szellemeket választottad ezért csak egyszerű mumusra van lehetőségxD | |
|
| |
Belloa987
Hozzászólások száma : 2 Age : 25 Foglalkozás : Művész
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Csüt. Nov. 08, 2012 8:56 am | |
| Nekem az lenne a kérdésem hogy egy embernek lehet több regisztrációja? Mármint pl: én regisztrálok még egyszer de mindkét karimat viszem ugyan úgy akkor lehetséges vagy ezt nem szabad? o.O | |
|
| |
Areon
Hozzászólások száma : 130 Age : 39 Tartózkodási hely : A Világ végén Foglalkozás : harcos, felderítő, nyomolvasó
| Tárgy: Re Csüt. Nov. 08, 2012 9:39 am | |
| A szabályok között asszem ottvan , hogy nincs multizás | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Pént. Nov. 09, 2012 2:34 am | |
| Nem szabad, de persze az újítással adtam egy lehetőséget rá. 150 hozzászólás Anloana világához (azaz csak a játékbeli hozzászólások számítanak, a chat és társai nem) és ez után (ha nem szegtél meg súlyos szabályokat és a beleegyezésemmel) lehet új regisztrációd, ezáltal új karaktered.
| |
|
| |
Areon
Hozzászólások száma : 130 Age : 39 Tartózkodási hely : A Világ végén Foglalkozás : harcos, felderítő, nyomolvasó
| Tárgy: re. Pént. Nov. 16, 2012 6:57 am | |
| (na ennek örülök ) | |
|
| |
2001starshine
Hozzászólások száma : 9 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : harcos
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Szomb. Nov. 17, 2012 9:25 pm | |
| A küldetéssel kapcsolatban meg szeretném tudni mi az az ikar. | |
|
| |
Mufort NJK
Hozzászólások száma : 65 Age : 104 Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek Vas. Nov. 18, 2012 3:08 am | |
| Óh, elnézést Vanilia ><. Adom is a leírást:
Egy óriásmadár a havas hegységekben, hófehér tollazatáról és hatalmas erejéről ismeretes. Fehér alapon kék pöttyös tojásait barlangokba rejti. Kampós csőrének és éles karmainak színe kék, akár a jégcsap, és gyakran esnek áldozatul a hegyi állatok. Éles, rikoltó hangja van, nem kedveli azokat, akik a területére tévednek, ezáltal igyekszik őket kijjebb rudalni. Monumentális méretei ellenére képes hangtalanul repülni, áldozatai sokszor még csak nem is sejtenek semmit sem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérések, kérdések, ötletek | |
| |
|
| |
| Kérések, kérdések, ötletek | |
|