~Echo~
Hozzászólások száma : 37 Age : 27 Tartózkodási hely : Szavanna Foglalkozás : vándor
Karakter kép Foglalkozás:
| Tárgy: Re: Szavanna Vas. Dec. 30, 2012 8:21 am | |
| //Nem baj, kellenek ilyen töltelék részek is xD// - A nevem Echo - feleltem, majd újra lefetyelni kezdtem a vizet. Dawnstar leröppent elém, én pedig óvatosan csepegtettem néhány korty vizet a csőrébe.
Feltápászkodtam, a számba vettem a kis faágat is a kulaccsal együtt, majd odalépdeltem Morrowindhoz. Már sokkalta jobban éreztem magam, mint órákkal ezelőtt, igaz a fejfájás és a szédülés még most sem akart nagyon múlni. Mindezek ellenére próbáltam talpon maradni.
Letettem elé a kulacsot és a kis faágat. -Köszönöm, ez igazán életmentő volt - mosolyogtam. - Dawnstar talált némi bogyót, hagytam neked is, gondolom éhes vagy, meg minden.
Még mindig kicsit szorongva éreztem magam emiatt a furcsa helyzet miatt. Shawatit láttam magam előtt, de mégis tudtam, hogy nem ő az. Sosem fogok ehhez teljesen hozzászokni...
- Na, és hogy vagy? - kérdeztem, és figyeltem ahogy ápolgatja a sebeit. - Ezek amúgy honnan vannak? - mutattam a növényekre.
Az ég kezdett kezdett sötétkékből világosabbá válni. Közeledik a hajnal... | |
|
Shawati
Hozzászólások száma : 57 Age : 32 Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag Foglalkozás : harcos kalandor
| Tárgy: Re: Szavanna Vas. Dec. 30, 2012 10:46 pm | |
| ~Szóval Echo.~ gondoltam, miközben még mindig dörzsölgettem a sebeimet. De most már inkább azért, mert eléggé fájtak. - Szívesen, és kösz - motyogtam. Most hirtelen elkezdtem azon gondolkozni, hogy a róka miért is volt ilyen segítőkész. ~Talán kém vagy hasonlók? Az nem lehet....~ - Kicsit hosszú történet, de egy mágus adta, állítólag Volmából jött - válaszoltam a kérdésére.
Ezután leültem komor arccal a földre, és elkezdtem agyalni azon, hol lehet a lányom? Hol tartják fogva, ha még fogva tartják? És hol lehet az az oroszlán? Mert már csendben elhatároztam valamit: ~Krain az életével fog fizetni azért, amit tett...~ | |
|
~Echo~
Hozzászólások száma : 37 Age : 27 Tartózkodási hely : Szavanna Foglalkozás : vándor
| Tárgy: Re: Szavanna Hétf. Dec. 31, 2012 12:13 am | |
| Állítólag... Mindenesetre örültem, hogy szerzett ilyen növényeket. Így legalább meggyógyítja Shawatit.
A Nap első sugarai felbukkantak a látóhatáron. Amikor egész testem bizseregni kezdett, Dawnstar, aki eddig az agancsomon szundikált, hirtelen Morrowind mellé röppent. Másodpercekkel később bundám újból hófehér lett.
Morrowindhoz fordultam. - És most hogyan tovább? Merre kezdjük a keresést? | |
|
Shawati
Hozzászólások száma : 57 Age : 32 Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag Foglalkozás : harcos kalandor
| Tárgy: Re: Szavanna Hétf. Dec. 31, 2012 9:38 am | |
| Igen, ez már nekem is eszembe ötlött: hogyan tovább? De azt hiszem, tudtam a választ. - Krain legjobban az apját tisztelte, és minden évben elment oda, ahol eltemették - válaszoltam komoran. - Mégpedig az évnek ebben az időszakában. Lehet, hogy a kriptában megtaláljuk - fejeztem be. Nem hiszem hogy ki kellett volna fejtenem a részleteket. Felálltam, és nyugatnak indultam, ellentétesen a felkelő nappal. - Gyere - szóltam hátra Echo-nak, és elkezdtem ügetni.
//remélhetőleg folyt. Volma// | |
|