Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Szavanna

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna    - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna    - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 30, 2012 8:21 am

//Nem baj, kellenek ilyen töltelék részek is xD//

- A nevem Echo - feleltem, majd újra lefetyelni kezdtem a vizet. Dawnstar leröppent elém, én pedig óvatosan csepegtettem néhány korty vizet a csőrébe.

Feltápászkodtam, a számba vettem a kis faágat is a kulaccsal együtt, majd odalépdeltem Morrowindhoz. Már sokkalta jobban éreztem magam, mint órákkal ezelőtt, igaz a fejfájás és a szédülés még most sem akart nagyon múlni. Mindezek ellenére próbáltam talpon maradni.

Letettem elé a kulacsot és a kis faágat.
-Köszönöm, ez igazán életmentő volt - mosolyogtam. - Dawnstar talált némi bogyót, hagytam neked is, gondolom éhes vagy, meg minden.

Még mindig kicsit szorongva éreztem magam emiatt a furcsa helyzet miatt. Shawatit láttam magam előtt, de mégis tudtam, hogy nem ő az. Sosem fogok ehhez teljesen hozzászokni...

- Na, és hogy vagy? - kérdeztem, és figyeltem ahogy ápolgatja a sebeit. - Ezek amúgy honnan vannak? - mutattam a növényekre.

Az ég kezdett kezdett sötétkékből világosabbá válni. Közeledik a hajnal...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna    - Page 2 Icon_minitimeVas. Dec. 30, 2012 10:46 pm

~Szóval Echo.~ gondoltam, miközben még mindig dörzsölgettem a sebeimet. De most már inkább azért, mert eléggé fájtak.
- Szívesen, és kösz - motyogtam. Most hirtelen elkezdtem azon gondolkozni, hogy a róka miért is volt ilyen segítőkész. ~Talán kém vagy hasonlók? Az nem lehet....~
- Kicsit hosszú történet, de egy mágus adta, állítólag Volmából jött - válaszoltam a kérdésére.

Ezután leültem komor arccal a földre, és elkezdtem agyalni azon, hol lehet a lányom? Hol tartják fogva, ha még fogva tartják? És hol lehet az az oroszlán?
Mert már csendben elhatároztam valamit:
~Krain az életével fog fizetni azért, amit tett...~
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna    - Page 2 Icon_minitimeHétf. Dec. 31, 2012 12:13 am

Állítólag...
Mindenesetre örültem, hogy szerzett ilyen növényeket. Így legalább meggyógyítja Shawatit.

A Nap első sugarai felbukkantak a látóhatáron. Amikor egész testem bizseregni kezdett, Dawnstar, aki eddig az agancsomon szundikált, hirtelen Morrowind mellé röppent.
Másodpercekkel később bundám újból hófehér lett.

Morrowindhoz fordultam.
- És most hogyan tovább? Merre kezdjük a keresést?
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna    - Page 2 Icon_minitimeHétf. Dec. 31, 2012 9:38 am

Igen, ez már nekem is eszembe ötlött: hogyan tovább? De azt hiszem, tudtam a választ.
- Krain legjobban az apját tisztelte, és minden évben elment oda, ahol eltemették - válaszoltam komoran. - Mégpedig az évnek ebben az időszakában. Lehet, hogy a kriptában megtaláljuk - fejeztem be. Nem hiszem hogy ki kellett volna fejtenem a részleteket.
Felálltam, és nyugatnak indultam, ellentétesen a felkelő nappal.
- Gyere - szóltam hátra Echo-nak, és elkezdtem ügetni.

//remélhetőleg folyt. Volma//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna    - Page 2 Icon_minitime

Szavanna
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Anloana :: Középföld :: Szavanna-
Ugrás: