Anloana világa
Üdv itt! Gyere és ismerkedj meg az itt élőkkel! De vigyázz! Akadnak köztük barátságtalan jószágok is...
Anloana világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anloana világa

A fantasy rp otthona.
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Szavanna

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Mufort
NJK
Mufort

Hozzászólások száma : 65
Age : 100
Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Jan. 09, 2012 2:42 am

Szavanna  QE9HXktvAwMAUApJRwVR

Szavanna

Első ránézésre kietlennek tűnik, és talán mégis az egy kicsit. Mégis rengetek állat él itt, és persze az egyik intelligens faj ősi otthona: az oroszlánoké. Vénséges sámánok lakják, kiknek mágia egyedi és különleges. Persze ezt a titkot nagyon kevesekkel osztják meg. Mondjuk annyira kevesekkel, hogy mikor eljön az ideje csak egy utódot választanak, akiknek továbbadják tudásukat.
Élnek itt különleges állatok is. Természetfeletti, nem ősi fajok, akik megkeserítik az itt élők mindennapjait, ugyanis mindent felfalnak ami mozog. Ezért sok errefelé az őket gyilkoló vadász. Jól megélnek a szakmából, ugyanis a helyiek nagy becsben tartják őket. Ott szállnak meg ahol akarnak, és az ivóban az első sör ingyenes!
A sivatag pereme egy dúsabb füves puszta, de ennek ellenére eléggé kihalt.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimePént. Nov. 23, 2012 9:03 am

Rettentően fájt már a lábam. Vajon milyen messze van az a város?
Arra gondoltam, nekem mégiscsak jobb. Shawatinak nem lehet túl könnyű ilyen sérülten baktatni a pusztában.
Észrevettem, hogy egy pillanatra megtorpant. Hátranéztem.
-Mi az, Shaw? Gyere hát! - láttam, hogy újdonsült útitársunk, a fekete szárnyas folyamatosan károgva köröz a feje fölött. Eléggé ijesztő volt...
Jaj, öcsém, mi lesz ebből?

Már több órája meneteltünk, és a varjú sehogy sem akarta abbahagyni vészjósló viselkedését.
-Fogd már be, könyörgök! - kiáltottam rá. Kezdtem ideges lenni. A varjú azonban a figyelmeztetés ellenére is tovább folytatta idegőrlő károgását. Esküszöm, kinyírom...

A hosszú út ellenére nem nagyon volt kedvem beszélni Shawatival, inkább a saját gondolataimba merültem. Eszembe ötlött a karavánban történt eset, mikor megmentettem Shant attól a rémes sárkánytól. Még most is beleborzongok, ha eszembe jut, amit akkor éreztem. Az a végtelen sok energia...az állat úgy érzi, majd szétrobban tőle.

Sheeba...milyen szép is lett volna, ha odamegyünk. Talán lett volna esélyem egyet s mást megtanulni a képességeimről. De hát most már mindegy.

Hirtelen megremegett patám alatt a talaj. Mi a csuda...?
A földből robbanásszerűen bukkant elő valamiféle lény. Állati sok csápja volt, meg marha nagy fogai, és rengeteg szeme. Pofájából vérrel vegyült nyál csorgott, a két leghosszabb csápja végén pedig óriási karmok voltak.
-Ööö...Shawati...mi ez az izé?! - vegyes érzelmekkel telítve bámultam a nálunk vagy háromszor nagyobb szörnyeteget. Valami, ott legbelül azt súgta, hogy ennek nagyon nem lesz jó vége...

A lény ekkor rám pillantott. Kivillantotta hatalmas fogait, és valami pokoli morgást hallatott. Ajjaj, na most vagyok csak igazán bajban...

A sárkányra gondoltam. Sikerülni fog. Sikerülnie kell! Behunytam a szemem. De vajon most is elég lesz az erőm? Más választásunk nem nagyon van. Shawati most nincs épp harcképes állapotban, és ha én nekiugranék ennek az izének, tuti, hogy az első másodperc után egy törött gerinccel végezném.
Rászegeztem az agancsom a lényre. Próbáltam a bennem kavargó érzések erejét fénnyé alakítani, ahogy azt a sárkánynál is tettem. Ez most fájni fog pajtikám!
De hiába vártam a csodára, az most nem következett be.
Egyszercsak erős ütést éreztem az oldalamon, majd közel négy métert repülve elterültem a földön.
Igazam volt...ez tényleg fájt. Csak nem neki, hanem nekem...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimePént. Nov. 23, 2012 9:01 pm

Ahogy haladtunk, egyre csak rosszabb előérzetem lett. Az a madár még mindig a fejem fölött károgott. Jó, lehet hogy valamilyen ágazaton rokonok vagyunk, de ez még nem jelenti azt, hogy örökké tűrni fogom magam fölött.
-Fogd már be, könyörgök! - hallottam Echo hangját magam előtt. Nem mondom, kicsit lemaradtam. A szavanna végtelen síkjain való menetelés és a hőség kifárasztott. Kezdtem azt hinni, már sosem érünk Volmába, vagy rossz irányba megyünk.
Vagy csak egyszerűen venni kellett volna egy térképet.
Amint így gondolkoztam, a föld elkezdett remegni. De mint a ruha amit a teraszon kiráznak. Fél perc után elegem lett, és már szerettem volna rákiáltani a földre fáradtságomban, amikor...
Szuper. A talajból hirtelen egy csupafog, csupakar, csupaszem lény tornyosult fölénk. És nyáladzott is! Fujj!
~Tényleg, ez minden álmom~ sóhajtottam, és támadóállásba helyezkedtem.
-Ööö...Shawati...mi ez az izé?! - kérdezte a fiatal szarvas.
- Őszintén? Valami nagy, féregszerű szubtrópusi szörny, ha nem vetted volna észre - válaszoltam idegesen. Sérüléseim ellenére még bíztam magamban, úgyhogy támadóállásba helyezkedtem, de Echo megelőzött: agancsát a szörny felé fordította. ~Fel akarja nyársalni?! Erre most nincs idő!~
Próbáltam kigondolni valami taktikát, ahogyan meg tudnánk küzdeni vagy elfuthatnánk, de amint elkezdtem ezen agyalni, egy csapás hangja megdermesztett. Echo pedig egy szép puffanással, négy méterrel arrébb landolt. Na jó, most vagyunk igazán bajban!
Ekkor rájöttem valamire: igaz, nagyon sok szeme volt, de volt egy, ami középen helyezkedett el a képén, és kicsit nagyobb volt. Támadt egy ötletem. Ideiglenes megoldás ugyan, de remélhetőleg sikerül.
Elkezdtem a szörny felé füttyentgetni. Nyilvánvalóan nem volt süket, és zavarta a hang forrása.
Egyszer csak hátrahúzódott, és fülsiketítően a képembe ordított. Csukott szemmel. Erre vártam. A csápjai még egy kicsit megcsaptak, de közel kerültem a szeméhez, és vártam, mikor nyitja ki. Hát, ez nem lesz egyszerű. És még azt hittem, hogy én vagyok idegesítő.
Hirtelen, egy pillanatra ki kellett nyitnia a szemét, erre jól rákarmoltam. Mondani se kellett, dühöngött a fájdalomtól. Végül is én is jól megjártam, az egyik erősebb csápjával úgy oldalba csapott, hogy elvágódtam, és pár másodpercig nem kaptam levegőt.
Na jó, itt nem segít a harc, menekülnünk kell.
- E... Echo! - sikerült megszólalnom, levegőkapkodás után. - Nem tudjuk legyőzni! Fuss!
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Nov. 26, 2012 6:18 am

Másodpercekig tartott, mire sikerült kissé magamhoz térnem. Megráztam magam, és nagy nehezen feltápászkodtam. Rettentően lüktetett a fejem, és a szűnni nem akaró szédülés sem könnyítette a talpon maradásom.

Egyszer csak hallottam, ahogy a szörny felordít kínjában. Lassan felnéztem rá, és láttam, hogy Shawati a szeme körül legyeskedik. Majd egy erőteljes ütés az egyik csápjával, és Shawati már a földön volt. Hupsz...ez így érdekes lesz...
- E... Echo! Nem tudjuk legyőzni! Fuss! - kiáltotta.
-De jó fej vagy, és mégis hogyan, mikor állni is alig bírok?!

A "szubtrópusi szörny", ahogy Shawati mondaná, most hirtelen rám pillantott. Középső szemén egy elég mély és csúnya karmolás látszott. Rám ordított, majd a griffre nézett, és fénysebességgel elindult felé.
-Héj, Te, büdös szájú sivatagi polip! - ocsmány képével most rám pillantott. Legalább elterelem valahogy Shawatiról a figyelmét... -Igen, hozzád beszélek csúfság! Mi van, nem látsz a szemeidtől? Gyere csak ide! - a csápos undormány most elindult felém.
- Fuss, Shaw, feltartom!
Na persze...majd én egyedül...csakis. Ereimben megfagyott a vér, ahogy a szörnyeteg egyre közelebb jött. Sebaj, legfeljebb meghalok...de boldogít majd a tudat, hogy segítettem a barátomon. Remegni kezdtem. Istenem, milyen hülyeségek jutnak az állat eszébe a halál torkában!

A szörny most felém magasodott és kivillantotta pengeéles fogait. Nekem most annyi...
Károgás hangzott fel a hátam mögött. A varjú!
Villámsebesen a szörnyeteg fejénél termett, és dühös szárnycsapkodás közepette károgott rá.
Remélem kikaparja az összes szemét...
De nem történt semmi efféle. A lény meg sem várta, míg a varjú hozzáért, már iszkolt is el, és visszabújt a föld alá ott, ahonnan jött.
A varjú leszállt elém a földre, és ugyanolyan arckifejezéssel nézett rám, mint legelőször.

Őrülten kavarogtak a fejemben a gondolatok. Az az óriás csápköteg nem ijedt meg egy szarvastól, sem egy a szemét kikaparó grifftől, de egy varjútól, aki még hozzá sem ért, rögtön a föld alá menekült? Mégis mi lehet olyan ijesztő egy fekete szárnyasban?

Annak ellenére, hogy kérdésemre nem leltem értelmes választ, életemben először elkezdtem félni egy madártól...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Nov. 26, 2012 7:32 am

-De jó fej vagy, és mégis hogyan, mikor állni is alig bírok?! - hallottam magam mögül a választ a kiáltásomra. Na jó, erre nem gondoltam. Azért valami futásszerűséget produkálhattunk volna.
Sikerült felülnöm, és riadtan pillantottam meg, hogy a szörny felém tart. Becsuktam a szemem, és vártam hogy a fogai rajtam csattanjanak. De ez nem történt meg.
-Héj, Te, büdös szájú sivatagi polip! Igen, hozzád beszélek csúfság! Mi van, nem látsz a szemeidtől? Gyere csak ide! - kiáltott hirtelen Echo. A bestia felé fordult, már a szájszagának irányából ítélve. ~Ez nem fog jól kinézni... Egyre gyorsabbak az események...~
Végre kinyitottam a szemem. Halleluja, a madár, amelyik azelőtt vészt jósolt rólam, most a szörny ellen fordult. Vagy talán csak próbált. Úgy károgott, mintha veszekedne a szörnyre. Az ijedtében pedig visszabújt az anyaföldbe, és elő sem jött többet. Felnevettem.
- Csuda egy madár ez! - méltatlankodtam. - Egy ilyen vadállat megijed tőle, károg bizonyos állatok feje fölött és végig követ minket. Vagy talán inkább csak téged - néztem Echo-ra, aki előtt ott állt az a varjú. Már megint.
Elnéztem a távolba. A Nap már jócskán lefelé mendegélt.
- Na jó, mivel még nem vagyunk Volma közelében, sőt, azt se nagyon sikerült kitalálni, hogy egyáltalán a városhoz képest hol vagyunk, ezért azt javaslom, keressünk egy menedéket egy szörnymentes övezetben - vetettem fel, és elkezdtem egy nagyobb odút keresni a földben. Vagy valami sziklaféleséget.
Ami felesleges volt. A puszta szinte teljesen sík, ritkán kisebb dombok magasodnak ki a földből. Alig van egy-egy fa, de fű, az van. Egyikünk élelmezése megoldva, már ha a szarvasok szeretik a füvet.
Körüljártam egy kis területen, de nem volt odú. Úgy néz ki, vagy ásunk, vagy megyünk tovább, de fizikai szempontból inkább talán az ásás a kedvező. Igaz, a szarvasok patája nem a legalkalmasabb erre a célra. Vállat vontam, és még egyszer körbejártam, hátha mégis van valahol valami járatszerűség éjszakai szállás gyanánt.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Nov. 26, 2012 7:03 pm

- Csuda egy madár ez! - mondta Shawati. A körülmények ellenére elmosolyodtam. Nem egy átlagos varjú, az már biztos.
-Egy ilyen vadállat megijed tőle, károg bizonyos állatok feje fölött és végig követ minket. Vagy talán inkább csak téged - mondta aztán. Nagyon úgy néz ki, igaza van...de miért követ állandóan? Egyáltalán miért segített nekem mát először is?

Shawati azt javasolta keressünk valamiféle menedéket. Az égre pillantottam. Közeleg az éjszaka...

Jó ideig keresgéltünk valamiféle barlangféleség vagy ilyesmi után, de nem jutottunk sokra. Egy pusztán nagyon nem is lehet. A kutatás közben az előbb történteken gondolkodtam. Miért nem sikerült elijesztenem azt a szörnyet? A sárkánynál is sikerült használnom mágiát, most miért nem? Lehet, hogy totálisan csak egyszeri alkalom volt, és most már minden mágikus képesség elszállt belőlem. Na jó, ebbe belegondolni is rossz volt. Biztosan csak rosszul csináltam valamit. Hiszen tulajdonképpen nem is nagyon tudom, hogy hogyan kéne használnom az erőmet. Jaj, de jó lenne most Sheebában...

Percekkel később megláttam valahol messzebb egy kisebb fát. Mikor közelebb értem, láttam, hogy alsóbb ágai teljesen leérnek a földre. Nem rossz...itt legalább valamennyire védve leszünk.
- Gyere, Shaw! Találtam egy helyet! - kiáltottam a griff után. Bemásztam az ágak alá, és lekuporodtam. Lehajtottam a fejem a földre. A varjú hangos károgás közepette közeledett Shawati felől, majd ráröppent a fa egyik ágára. Miért köröz állandóan Shaw körül? Egyszerűen nem értem...

De mindegy is. Túl fáradt voltam már a gondolkodáshoz, és a hasam is majd kilyukadt. Szerencsére itt volt azért fű, nem úgy, mint a sivatagban, szóval némileg enyhíteni tudtam éhségemet.

A bundám ekkor bizseregni kezdett. Végignéztem magamon, és megláttam fekete szőrzetem. Hát eljött az éjszaka...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2012 2:46 am

A sok trappolástól már eléggé fájt a lábam. És az sem segített, hogy a Nap kérlelhetetlenül vándorolt útján, le a messzi távolban lévő hegyek csúcsa mögé.
- Gyere, Shaw! Találtam egy helyet! - hallottam valahonnan Echo hangját. Nagyszerű! Odasétáltam hozzá, de kissé csalódottan láttam, hogy csak egy fára gondolt, aminek néhány ága gyéren takarta a törzset egy oldalon. Több mint a semmi, de a kicsit is becsülni kell, tanított apám.
Azért legalább mondhatjuk, hogy van fedél a fejünk fölött. Elégedetten leültem alá.
Míg Echo legelt, felmértem a sebeimet. Víz vagy kút esélyéről lemondhatunk, ez a terület legjobb tudomásom (és a látszat) szerint lakatlan. Na igen, a kisebb karcolások, karmolások már begyógyultak, de az a néhány mélyebb még nem. Mindenesetre jól jött volna valami folyadék, amivel lemoshatom azokat a szürke foltokat.
Azalatt a szarvas egész szép bundaváltáson ment keresztül. A szőre fehérből szimplán matt feketévé változott. Talán már csak valami jó kis aura kéne.
Kis idő múlva felnéztem a még halvány, de büszkén ragyogó csillagokra.
- Mondd, Echo - kérdeztem. -, te hiszel abban hogy a híres őseink a csillagokban élnek?
Amint ezt kimondtam, hirtelen kissé rossz érzésem lett. A varjúval és a szüleimmel kapcsolatban is. Vagy talán inkább csak szomorúság, ki tudja.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2012 4:45 am

Abbahagytam a legelészést, és én is felnéztem az égre.
- Apa...vagyis hát a szerzetes, akivel éltem...mindig azt mondta, hogy a csillagok égitestek. Olyanok, mint a bolygók, csak nagyobbak és fényesebbek. - Shawatira pillantottam. - De én szeretem azt hinni, hogy az eltávozott állatok lelkei ragyognak odafent.

Újra az eget kezdtem kémlelni. Apa említése szomorúságot és szorongást ébresztett bennem. Talán hiba volt eljönnöm otthonról? Vagy mit gondolhat, mi történt velem? Lehet, azt hiszi hogy...

Lehajtottam a fejem. Azt kívántam, bárcsak otthon lehetnék. Aztán eszembe jutott a többi szerzetes, és rögtön elbizonytalanodtam. Nem lennék képes visszamenni közéjük...
Mindemellett hajtott az ismeretlen is. Olyan sok kalandban volt részem az elmúlt napokban, annyi minden történt velem, amennyi az otthon töltött összes év alatt sem.

Nem is beszélve arról, hogy szereztem magamnak egy barátot is. Legalábbis én szerettem így gondolni Shawra. Hogy ő mit gondol rólam, az már más kérdés. De boldog voltam, hogy végre nem vagyok egyedül.

Elnyújtóztam az oldalamon.
- Mondd, Te mit tudsz a varjakról? Úgy értem, szerinted miért követ minket? És miért ijedt meg tőle az az óriási szörnyeteg?
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Nov. 27, 2012 6:31 am

- Mondd, Te mit tudsz a varjakról? Úgy értem, szerinted miért követ minket? És miért ijedt meg tőle az az óriási szörnyeteg? - hallottam a szarvas kérdését. Na, ez is jó kérdéseket tud feltenni. Őszintén? Fogalmam sincs. Azért próbáltam előszedni valamit az agyamból.
- Hát, vannak szelídített varjak, meg azok amelyeknek van annyi eszük, hogy segítsenek másokon. Legalább ha tudna vizet mutatni... - morogtam, és magam fölé néztem: a madár a fa egyik ágán ült. - Nem tudom, hogy miért menekült meg előle az a földi kalmár, lehet hogy már volt rossz tapasztalata a madárral kapcsolatban. Esetleg... - Ezt már magamban fejeztem be. Nem hiszem hogy Echo elhitte volna, amit feltételezek. ~Esetleg annak a szelleme lakik a madárban, aki egyszer otthagyta a fogát ezen az úton~ gondoltam, és megborzongtam a gondolattól.
A madár hirtelen elkezdett fülsiketítően károgni. Kissé nehezen, de felálltam, és kinéztem az ágak közül. Semmi nyoma semmilyen ragadozónak, vándornak, karavánnak vagy volmai oroszlánnak.
- Na jó, ez kezd félelmetes lenni - jegyeztem meg, majd óvatosan kilépdeltem a lombok közül. A hűvös, éjszakai szellő még jobb hatást ért el, kezdtem félni a sötétben. Azért csak felborzoltam a tollaimat támadás esetén (egyrészt, ha elesek, legalább valamennyire puhára essek, másrészt azért valamivel nagyobbnak tűntem...), és fújtam egyet. Ha már van kint valaki, akkor hadd riasszam el.
- Ki van ott?!
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeSzer. Nov. 28, 2012 4:47 am

- Nem tudom, hogy miért menekült meg előle az a földi kalmár, lehet hogy már volt rossz tapasztalata a madárral kapcsolatban. - hangzott Shawati válasza. - Esetleg...
- Esetleg? - kérdeztem vissza, de ekkor a varjú vészjóslóan károgni kezdett.
Shawati feltápászkodott. - Na jó, ez kezd félelmetes lenni - mondta, majd kisétált a fa alól. Követtem. Na ebből sem lesz már alvás ma éjjel, az is biztos.
- Ki van ott?! - kiáltotta a griff.
Körbenéztem. Nem érkezett válasz sehonnan, de a varjú továbbra is rikácsolt.
- Lehet, hogy csak beszédes kedvében van - mondtam Shawnak. Minek is mondok olyat, amit még én sem hiszek el??

Újra körbepillantottam. Még mindig semmi.
- Gyere, aludjunk inkább, holnap sem lesz könnyű napunk! - mondtam, azzal visszaballagtam a fához...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeSzomb. Dec. 01, 2012 10:42 pm

- Gyere, aludjunk inkább, holnap sem lesz könnyű napunk! - hallottam mögöttem a társam hangját, és azt, hogy visszasétál a menedékünk alá. ~Ugyan már, akárki is van idekint, elijesztem!~ gondoltam. Túl büszke voltam, és nem akartam gyávának tűnni. Meg aztán, lehet hogy az a valami veszélyes ránk nézve.
Szusszantam egyet, és újból, határozottan megszólaltam:
- Akárki is van ott, tűnjön el! Nem veszünk semmit! ~Tuti, hogy van idekint valami!~
Hirtelen halk suttogást kezdtem hallani. Rossz érzésem lett, és megfordultam - 360 fokban sehol senki, de a varjú tovább károgott. A suttogások egyre erősebbek lettek, és egyre hűvösebb lett a levegő, legalábbis körülöttem.
Hirtelen csapást éreztem hátulról, mintha jó erősen tarkón vágtak volna. Kissé kábán előretántorodtam, és nyögtem egyet a teljesség kedvéért. Na jó, ez már nem játék. Megfordultam, sehol senki.
És akkor kezdődtek a gondok, hirtelen émelyegni kezdtem, mintha a gyomrom liftezett volna, meg egy erős fejfájás is hozzá jött. Szédülve próbáltam a fához közelebb menni, de nagyon nehéz volt. Két méterre, vagy talán többre, már magam se tudtam, lerogytam a földre.
- Echo... - nyögtem rekedten, és próbáltam magamnál maradni. Fogalmam sem volt, mitől lehetett bajom, és rettenetesen megijedtem. Hirtelen elsötétült előttem a világ.
Mintha egyedül maradtam volna. Rémes érzés.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeVas. Dec. 02, 2012 4:46 am

Már épp bújtam volna vissza a fa alá, amikor...
- Echo...- nyögte valaki a hátam mögül. Megpördültem.
- Shawati? - nagyon rosszul nézett ki. - Mi történt? Mi a baj?

A varjú most odaröppent hozzánk, és az agancsomra szállva károgott. Shawatihoz futottam.
- Mondd már, mi a baj?! - könyörögtem neki. Feltűnt valami furcsaság. Shawati testének körvonalai halvány fénnyel ragyogtak. Mégis mi történik itt??
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeVas. Dec. 02, 2012 6:07 am

//Szellem, nevét nemsokára megtudjuk Wink most egy jó ideig ő fog irányítani//

Nagyon gyengének éreztem magam a griff testében. Évek óta nem éreztem már fájdalmat, és ez most az általánosnál rosszabb volt, mivel a griff nem bírta túlságosan, hogy megszállom. Nem lehetett túl kellemes érzés, és még csukott szemmel is égett a szemem. Gondolom, megváltozik a griff szemszíne.
Amint az émelygés és a fejfájás megszűnt, kinyitottam a szemem. Valahogy furcsa és mégis jó érzés volt újra élni, de ugyanakkor éreztem, hogy az erőm nem olyan nagy, mint szellemként volt. Egyből felfigyeltem egy éles hangra: varjúkárogás. Felpillantottam a földről, a hang irányába. Egy pár, zöld agancson ült a madár, és rémesen hangos volt. A pár, zöld agancs tulajdonosa pedig egy ifjú, fekete szarvasé volt.
Szótlanul, nehézkesen feltápászkodtam, és kihúztam magam. Ami kár volt, mert valami hangosan megroppant a hátamban, úgyhogy kicsit előregörnyedtem, csak annyira, hogy ne húzzon. Megvizsgáltam közelebbről is a griff testét: egy nagyobb rész bunda hiányzott az oldalamból, behegesedett karmolások és harapások borítottak. Bizonyára harcos nőstény. De ez jelenleg nem érdekelt, inkább az derített fel némiképp, hogy vannak szárnyai, mint nekem. Egyet-kettőt csaptam vele, és megállapítottam, hogy nem tudok repülni, mert eléggé fájt.
Nem is jártam olyan rosszul, hogy megszálltam a griffet küldetésem teljesítése érdekében. És akkor jöttem rá, hogy a szarvas furcsán figyel, amint vizsgálom környezetem, úgyhogy ránéztem. Jó, hogy éles a griffek szeme, mert a szarvasénak a tükrében kicsit megvizsgáltam magam kívülről is. Az feltűnt, hogy a szemem színe kék lett, mint volt, de a griffé barna, ahogy megállapítottam, úgyhogy...
- Eh, jó estét, elnézést a zavarásért - köszöntem neki. A griffénél valamivel mélyebb hang jött ki a torkomon, és alig észrevehetően, de megkettőzve. Tipikus hatás, elvileg elmúlik. A mondat hihetetlenül ostobán hangzott a szavanna szélén, egy szellemtől, de ki kellett mondanom. Nem fordulhatok el tőle szótlanul, meg aztán, segíthetne is nekem később. Végső soron meg kellett ismernem.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Dec. 03, 2012 4:10 am

- Eh, jó estét, elnézést a zavarásért - szólalt meg végül a barátom, igaz eléggé érdekes hangon. Elnézést a zavarásért? Mégis mit jelentsen ez?
Egyfolytában vizslatta magát és a környezetét.
A varjú hirtelen leröppent az agancsomról, és karmait Shawati szeme felé szegezve, hangos károgás közepette felé repült. Ő is érezte, hogy itt valami nincs rendben...
Mindezek ellenére...
- Héj, te szárnyas kis szörnyeteg, hagyd békén! - kiáltottam rá a varjúra, mire az nyomban visszaröppent hozzám. Nagyszerű, legalább most már tudom irányítani valamelyest.

Gyanakodva nézegettem Shawatit.
- Khm...Shaw...öhm...ugye Te vagy az?
Furcsálltam a griff körül megnövekedett aurát is, a különös beszédét, és most hogy jobban megnéztem...a szeme. Úgy emlékeztem, Shawatinak barna szemei vannak. De most kéknek tűntek.
- Figyelj...-sóhajtottam, és tettem egy lépést felé. Éreztem, ahogy az agancsomon ülő varjú felborzolja a tollait. - Mondd meg őszintén: ki vagy Te...?
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Dec. 03, 2012 7:33 am

- Héj, te szárnyas kis szörnyeteg, hagyd békén! - kiáltott a fiatal szarvas, ahogy a madár az agancsáról elrepült, és felém indított támadást. Kicsit hátrébb ugrottam, hogy elkerüljem, de a griff agancsos társának felszólítására megnyugodott, és visszaszállt hozzá. - Khm...Shaw...öhm...ugye Te vagy az?
Erre nem tudtam mit mondani. Mondjam azt, hogy nem? Az udvariatlanság. Már így is elég udvariatlan voltam. Válaszra nyitottam a szám, azaz inkább a csőröm, de nem tudtam megszólalni. Nem tudtam, hogy kezdjem. Sosem voltam a legbeszédesebb, katonaként és kémként pedig éppen titoktartónak kellett maradnom, tehát a munkám is megkövetelte.
- Figyelj... Mondd meg őszintén: ki vagy Te...? - kérdezte tőlem egy kis idő múlva. A varja láthatóan nem bízott benne.
- Gondolom rájöttél már, hogy most nincs itt a barátod - feleltem neki bizonytalanul. A visszhangzó hanghatás már elmúlt szerencsére, de a hangom még mindig mély volt. Valószínű az is marad. - Nyugodt lehetsz, nincs semmi baja. Az én nevem Morrowind, és egy egykori hibrid szelleme vagyok. Azért kerestem fel vándorokat, mert segítségre szorulok... főképp az övére. - A varjú felé böktem. Most már felismertem: egy farkas hallása és egy sárkány szeme nem tévedhet. Akárhol felismerném, ha kellene. - Dawnstar, ő is segített nekem Volma városába jutni. Segít azokon, akik elvesztették a családjukat, vagy nem ismerik az utat ezen a kontinensen. De mindenesetre, főleg neked és neki mondom, hogy segítségre szorulok ezen a földön.
Vártam a fiatal szarvas válaszát, remélve, hogy hisz nekem. Mi mást tehetne?
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Dec. 04, 2012 4:09 am

Segít azokon, akik elvesztették a családjukat, vagy nem ismerik az utat ezen a kontinensen.. -visszhangoztak fejemben Morrowind szavai. Így már érthető, miért vezetett akkor napokon át, és most miért követ egyfolytában. Hogy őszinte legyek, először voltak némi kételyeim a varjú jóságával kapcsolatban, de most kezdtem úgy érezni, hogy semmi okom félnem tőle. Dawnstar...és milyen szép neve van! Felpillantottam szárnyas barátomra, aki még mindig az agancsomon ücsörgött. Most már biztos voltam benne, hogy bármi is történjék, ő megvéd majd.

A szellem felé fordultam. Furcsa látvány volt, azt tény. Tudtam, hogy ő nem Shawati, de mégis...a barátom testében volt! Mindenesetre végre értelmet nyert a griff pajtásom megnövekedett aurája is. De vajon tényleg nincs semmi baja, ahogy ez az idegen állítja? Miért kéne bíznom benne? Elvégre is kérdés nélkül átvette az irányítást Shaw felett.

- Nem tudom, higgyek-e Neked...-kezdtem. Dawnstar megrázta magát. - Szeretném azt hinni, hogy igazat mondasz, és Shawati tényleg biztonságban van...-jelentőségteljes pillantást vetettem az idegenre. - Mindazonáltal segítek Neked, ha megígéred, hogy utána épségben visszaadod a barátomat.

Halkan sóhajtottam. Micsoda szöveg, anyám...mikor tanultam meg én így beszélni? Azért nagyon remélem, hogy most nem vagyok nyakig a pácban...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Dec. 04, 2012 6:32 am

- Nem tudom, higgyek-e Neked... - hallottam szavait. - Szeretném azt hinni, hogy igazat mondasz, és Shawati tényleg biztonságban van... Mindazonáltal segítek Neked, ha megígéred, hogy utána épségben visszaadod a barátomat.
Mivel nem sok választásom maradt, bólintottam.
- Nagyon köszönöm, Volma környékén nem sok nagylelkű ifjat találni. Sajnos eleinte untatnom kell téged az incidens részleteivel... - kezdtem a történetet. Leültem, hogy ne terheljem annyira sérült lábam. - Farkas-sárkány hibrid voltam, a volmai őrségbe csak azután kerültem, miután az akkori kapitány előléptetett kémbeli állásomból. Az egyik társammal, Krainnnal már a kezdetektől fogva ellenségek voltunk. Együtt voltunk kémtanoncok, és irigy volt rám, hogy engem, egy hibridet, katonának is bevettek, őt, tisztavérű oroszlánt pedig nem. Egy-két véletlen baleset pedig igazán nem az én hibám volt - kuncogtam. ~Régi szép idők...~
- De kémként is rosszul teljesített. Akkortájt vesztette el a szüleit, így még nagyobb lett a harag köztünk. Eltűnt a sivatagban, és hét évig nem is láttuk viszont. Ezalatt megtaláltam szívem egyetlenét... - sóhajtottam. Egy másodperc múlva viszont sajnos vissza kellett térnem a valóságba. - A lányommal Sheeba városába tartottunk, mikor Krain és csapata megtámadott. A lányom elrabolták, engem pedig megöltek. Egy éven keresztül, mágusokkal védték a helyet, ahol Leilát fogva tartották. Szellem maradtam ezen a világon, mert még van célom, és amíg azt nem érem el, addig nem mehetek el Anloanáról. - Ahogy Leilára gondoltam, hirtelen fellángolt bennem a gyűlölet aziránt az oroszlán iránt. De féken kellett tartanom az érzéseimet. Legalább amíg eljutunk Volmába.
- A célom pedig az, hogy megfizessek Krainnak, és megmentsem a lányom - fejeztem be a monológot. ~Valószínűleg kissé megunhatta, de mindegy, nem az én bajom.~
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2012 5:39 am

Farkas-sárkány hibrid? Nem semmi...
Eléggé szíven ütött a története. Sajnáltam őt magát is, de talán Leilát jobban. Szegény lány...távol az édesapjától egy vérszomjas őrült társaságában...nem lehet túl kellemes.

Újra felpillantottam Dawnstarra. Most végre nem mocorgott egyfolytában, és már a károgást is jó ideje abbahagyta. Az ő nyugalma jó érzéssel töltött el.

- Segítek Neked - feleltem. - Nagyon sajnálom, ami a lányoddal, és veled történt, és szívesen ellátnám annak a gazfickónak a baját. Van már valami ötleted is, hogy hogyan fogjunk hozzá?

Hirtelen megszédültem. Kiléptem oldalra, hogy valahogy sikerüljön megtartani az egyensúlyom, de lábaim megremegtek én pedig a vállamra estem. Dawnstar leszállt mellém, és a csőrével bökdösni kezdett.

Próbáltam felállni, de nem sikerült. Lehajtottam a fejem a földre. Rettentő gyengének éreztem magam. Már jó ideje nem aludtam, és gyötört a szomjúság. Ez így nem mehet tovább: ki kell találnom valamit...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2012 10:14 pm

- Segítek Neked. Nagyon sajnálom, ami a lányoddal, és veled történt, és szívesen ellátnám annak a gazfickónak a baját.
Ez jó érzéssel töltött el. Valaki segíteni akar nekem? Na jó, ez kb. 5 éve történt meg utoljára. Jó újra hallani.
De őszintén, semmi ötletem sem volt. Még arra sem nagyon, most hol lehet Krain. Reméltem, hogy a varjú tudja.
És ekkor történt a baj: a szarvas összeesett. Kissé megijedtem, a fiatalok nem nagyon bírják a megpróbáltatásokat. Nagyon, de nagyon gyorsan kellett keresnünk egy vízlelőhelyet, a bökkenő viszont az, hogy nem tudok repülni. De valaki más tud...
- Dawnstar - szólítottam meg a varjat, és egyenesen a szemébe néztem. Egyrészt hátha megérti, amit kérek tőle, másrészt hátha felismer. Egyszer már találkoztunk, még mielőtt Volmába kerültem volna. A madár kíváncsian rám emelte tekintetét, szép, topázsárga szemeivel. - Figyelj, varjú: szállj fel, és keresd meg a legközelebbi vízlelőhelyet, legyen az akárhol. Ha megvan, vezess oda vagy körözz felette, csak adj jelt róla, hogy ott van. Érted? - Vártam egy kicsit. Dawnstar még elemezgethette az üzenetet, mert csak kis idő múlva bólintott és szállt fel.
Vágyakozva néztem utána, mert eszembe jutott, milyen szép lehet repülni. De úgy igazából, miközben élsz.
Vissza kellett térnem a valóságba, mert a szarvas még mindig bajban van. Próbáltam az agancsánál fogva a valamennyi menedéket nyújtó fához húzni.
~De tényleg, mióta vannak fűzfák a szavannán?~
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeHétf. Dec. 17, 2012 4:16 am

Valahonnan távolról hallottam a szellem hangját. Nem sok mindent fogtam fel belőle, de tudtam, hogy Dawnstart segítségért küldte.

Forgott velem a világ. Egy pillanatra kinyitottam a szemem, de csak homályos foltokat láttam, amitől csak még ramatyabbul éreztem magam. Elég hirtelen jött ez a rosszullét...igaz már órák óta gyötört a szomjúság, szóval számíthattam volna rá.

Éreztem, hogy társam az agancsomnál megragadva húzni kezd. Az istenekre mondom, olyan szerencsétlen vagyok!

Már csak abban reménykedtem, hogy a fekete szárnyas talál valami iható dolgot. De jó lenne most otthon!

Hirtelen félelem söpört rajtam végig. De tudjátok, az a nagyon mély félelem... Csak egy pillanat volt, de akkor is. Dawnstar most nincs itt. Én pedig teljesen tehetetlenül egyedül maradtam egy szellemmel, aki megszállta a barátomat, és akit mindössze néhány perce ismerek. Mi van ha hazudott az életéről? Ha nem az, akinek mondja magát? És ha végülis valami rosszat akar? Ha csak azért küldte el Dawnstart, hogy végezhessen velem? Lehet, ő csinált velem valamit, és azért történik mindez.

Bármi is lesz, egy biztos: most végképp nem tudom megvédeni magam...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeKedd Dec. 18, 2012 9:30 am

Miután sikerült a szarvast a fa alá húznom, elindultam körülnézni, hogy van-e valamilyen eszköz, amely képes vizet tárolni: egy olyan alakú kő, esetleg eldobott kulacs stb. Aztán... hát, nem találtam.
Hirtelen mintha... egy sárga szempárt pillantottam meg az égen. Dawnstar! Megjegyeztem, merre van és elkezdtem futni felé. Vajon vizet talált vagy valami mást?
Odafutottam, bár kicsit szúrt az oldalam a végén. A madár csendesen egy tó fölött lebegett. Felvidultam, de rögtön el is komorodtam: a kis vízgyűjtő másik partján egy alacsonyabb alak állt, és engem nézett. Abból saccoltam, hogy alacsony, amilyen magasan volt az a zöld szempár. Megálltam vele szembe, és én is viszonoztam a bámulást. Amíg ez itt van, addig nem biztos, hogy biztonságban vagyunk.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeSzomb. Dec. 22, 2012 10:39 pm

Fogalmam sem volt, hogy mennyi ideig feküdtem a fa alatt.

Kinyitottam a szemem, és a Shawati testébe bújt szellemet kerestem. De se őt, se Dawnstart nem láttam.

Úgy határoztam, alszok egy kicsit. Legalább addig sem foglalkozok a rosszul léttel. Már csak azt remélem, hogy pihenés közben nem fal fel semmi...
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeSzer. Dec. 26, 2012 3:31 am

Még mindig a tóparton bámultam az idegent, aki egyre furcsábbnak tűnt. Már a világító, keskeny pupillás zöld szemein kívül. Kezdtem valamennyire hozzászokni a sötétséghez, úgyhogy láttam valamennyit belőle. Rókaféleség volt, hosszú, bolyhos farokkal, és egy-két övtáskával vagy mivel.
Ekkor jutott eszembe Dawnstart keresni. Persze nem találtam. Na szép, vagy itthagyott minket, vagy visszamehetett a szarvashoz. Az utóbbi lehetőség jobb lett volna.
Valamilyen támadópózt próbáltam felvenni, és kitártam a szárnyaim. Azaz a griff szárnyait. Xermenion se tudja már. A róka tett egy lépést felém, és meglepetten megszólalt.
- Mi keresnivalód itt, Morrowind, Melvor fia? - kérdezte. Kissé öreg hangja volt, feltehetően idős. De még mindig fittnek néz ki. És itt jön a kérdés: honnan ismer ez engem? - Tudtommal halottnak kéne lenned. Sötét időket élünk, Xermenion még nem bocsátott meg semmit apádnak.
- Nem az az érdekes, hogy megbocsátott-e vagy sem - szólaltam meg kis idő múlva, s megpróbáltam valamilyen fenyegetőbb hangnemet produkálni. - Honnan tudod halálom hírét? Ki vagy egyáltalán, hogy így beszélj egy őrrel?
- Csak volt őrrel, fiam. Elfelejted, hogy Volmában futótűzként terjednek a halálhírek. Főleg egy őré. - Aztán belekapott a vízbe. Abból, ami a mancsában maradt, tűzlabdát formált, és fellőtte a tó fölé. A fényében megláttam, hogy területe nem nagy, de elég tiszta és mély. Viszont nem volt semmi, amiben összegyűjthettem volna. Nehéz az élet...
Eközben a rókát is megfigyelhettem. Ezüst fülkarikát viselt, kék köpenyt és két övtáskát, ezüst karpereceket a jobb alkarján, szeme alá fekete csík volt festve. Amint a tűzlabda kialudt, ismét mindent sötétség fedett.
- A nevem Raan, tag a Mágusok rendjében, Volmából. És egyben próbálom kitanulni a gyógyítás mesterségét is - mondta, majd, mint akinek eszébe jut valami, köpenye alól előhúzott egy kerek tárgyat és egy kis vászonzacskót. Egy vékony bőrszíjjal összekötötte, mint egy kis csomagot, és egy gerelyhajító technikájával átdobta a túlsó partra. Szépen fejen is talált vele. Mikor jobban megnéztem és persze megszagoltam, rájöttem hogy virágféleségek vannak benne.
- Először mosd ki a sebeidet, majd dörzsöld be a növényekkel. Remélhetőleg meggyógyulsz egy-két napon belül. Ne fuss sokat és ne harcolj. Akármerre is mész, az Íj, Tűz és Korona istene kísérjen utadon, kiknek nevét már majdnem teljesen elfeledte a nép. - Azzal Raan sarkon fordult és faképnél hagyott. Volt-nincs stílusban, angolosan.
Elég nagy mázlink van. A kerek alakú tárgy rájöttem, hogy kulacsféleség, úgyhogy megmerítettem a vízgyűjtőben, és siettem vissza a szarvashoz. Persze a növényekkel együtt.
Vissza az elejére Go down
~Echo~

~Echo~

Hozzászólások száma : 37
Age : 23
Tartózkodási hely : Szavanna
Foglalkozás : vándor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeVas. Dec. 30, 2012 2:47 am

Dawnstar károgására riadtam fel.

Előttem pár lépéssel csipegetett valamit.
-Mit eszel kis pajtás? -kérdeztem, mire csőrébe vette a valamit, odatotyogott hozzám, és lerakta elém a földre. Egy ágacska volt, rajta jó pár szem bogyóval. Megnyaltam a szám szélét.
Végre valami ehető ehető a füvön kívül is.

-Köszi, egyszerűen fantasztikus vagy -mondtam Dawnnak, mire az a hátamra telepedett. Elnyammogtam néhány bogyót, majd körbenéztem a szellem után kutatva. Igaz nem sokat lehetett látni ebben a rettentő sötétségben. Reménykedtem benne, hogy hamarosan visszatér. Mindenesetre legalább Dawnstar itt volt velem.

Félretettem az ágacskát. Úgy döntöttem, a megmaradt bogyókat Shawatinak hagyom. Legalábbis a szellemnek, ami belé költözött...

Az újból erősödő fejfájás miatt visszahajtottam a fejem a földre. Nagyon remélem, hogy Morrowind talál vizet, különben nem sokáig húzzuk.
Vissza az elejére Go down
http://avadonszava.gportal.hu
Shawati

Shawati

Hozzászólások száma : 57
Age : 28
Tartózkodási hely : Sheeba-sivatag
Foglalkozás : harcos kalandor

Karakter kép
Foglalkozás:

Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitimeVas. Dec. 30, 2012 6:16 am

//Nincs ötletem >< //

Kényelmesen ügettem a fa felé, ahol a szarvas maradt. A varjú is ott volt vele, szerencsénkre. Szó nélkül ledobtam melléjük a kulacsot, a fiatalok az elsők. És arrébb vonultam a gyanús növényekkel, és próbáltam valahogy bedörzsölni a sebeimet. Sose voltam griff, úgyhogy kellett egy kis idő, míg rájöttem hogyan kéne. A csőrömbe vettem és úgy próbáltam. Csípett, mint a moszkítók, de muszáj volt. Már ha meg akarok gyógyulni. Azaz a griff.
Az égre néztem. A csillagok kezdtek halványulni, végre.
- Egyébként hogy hívnak, kölyök? - kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Szavanna  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szavanna    Szavanna  Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Szavanna
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anloana világa :: Anloana :: Középföld :: Szavanna-
Ugrás: