Hajna Rebíí
Hozzászólások száma : 1 Age : 37 Foglalkozás : Stark szobalány
| Tárgy: Riralin Danier Kedd Okt. 16, 2012 6:04 am | |
| Karakter neve: Riralin Danier Életkora: 15 Neme: Nő Faj: Sárkány (Worm) Alfaj,csoport: Mágus Foglalkozás: Művész
Kinézete: Hosszú testű, fekete hegyes pikkelyek. Hatalmas denevér szárnyai vannak. És nagy vörös szemek. A homlokán egy indiai sárkánykő van.
Jelleme: Humoros, de könnyen dühbe gurul. Mindenből viccet csinál, semmit se vesz komolyan. Feledékeny de ha valamit meg akar csinálni addig nem nyugszik míg meg nem csinálja. Csábos, karcsú, nőies. Könnyen elcsábítja a pasikat. Kivéve ha nem. Határozott célra törő.
Élettörténet: Akkor hát én Orlenszavárban születtem. Nem túl fényes hely de el lehet viselni. Ott is nőttem fel. Nagy részt a profi tűzokádásra tanítottak. Egyedül abban voltam jó. A többi nem nagyon ment. Nem tudtam nagyon repülni. Bezzeg mindenki tudott a csoportban. Aztán 10 év után elmentem Ayana-földre. Ott megismerkedtem egy másik Wormmal. Gormennel. Nagyon jó barátok voltunk. Nem sokkal később egy boszorkány (A Tangle-királyi házból) felfedezte a tehetségemet a Holdhíd irányításával kapcsolatban (az minden 13. teliholdkor lesz a Zúgó vizesésnél, ami bármelyik pillanatban eltörhet. Igaz hogy nagyon szép a kilátás de ha pl alattad törik el nagyon súlyos betegséget kapsz.) Aztán persze ott maradtam és tanultam 4 évet. Elég keményen. Este reggel. Sőt még volt h kaja közben is memorizáltam a hold sugarak uvfényes visszeverésének képletét és magyarázatát. xDD Gormen nagyon bunkó volt. (mint kiderült xDD) De aztán fogtam magam és nagy nehezen vissza jutottam Rolandenbe. Igazából most is ott élek egy nagy sárkányfaluban. Néha ember alakot öltök, de ez nem nagyon jellemző, mert sárkányként sokkal szabadabb vagyok. Jobban tudok gondolkodni. Aztán most viszont találtam egy föld alatti járatot tele mindenféle kövekkel. Meg vannak ott ilyen fura írások is. A megfejtésükön dolgozok. (elég rasztó amellet is hogy Dia néni rám bízta a fiókáit. Az egyik fel is döntötte a Narniai vázát :DD) [ayana föld az én kreálmányom]
A hozzászólást Hajna Rebíí összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 27, 2012 4:18 am-kor. | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
Karakter kép Foglalkozás:
| Tárgy: Re: Riralin Danier Szer. Okt. 17, 2012 1:40 am | |
| Előtörténetet kötelező megadni! Kérlek, írj neki rendes előtörténetet (min. 20 mondat)! | |
|