Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
Karakter kép Foglalkozás:
| Tárgy: Maga az Aro'kai Szomb. Jan. 28, 2012 5:34 am | |
| Na de mi is az az Aro'kai? Bővebb információkat itt találsz: [LINK] | |
|
Areon
Hozzászólások száma : 130 Age : 39 Tartózkodási hely : A Világ végén Foglalkozás : harcos, felderítő, nyomolvasó
| Tárgy: ? Hétf. Nov. 19, 2012 6:26 am | |
| Csak annyit szeretnék kérdezni Aro'kai-val kapcsolatban, hogy ez most hogy lesz. Vagyis azt értem, hogy van "jó" , "rossz", "semleges" de ez a játékbeli dolgokat befolyásolhatja? Én ilyen harcokra stb. gondolok de ezzel az egyel nem vagyok képben Alapból is: már ezer éve megjelenhetett volna xP | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
| Tárgy: Re: Maga az Aro'kai Hétf. Nov. 19, 2012 6:37 am | |
| Igen, lesz a fajoknak minősége, de nem értem melyik játékra gondolsz. Itt nincsen alapból jó vagy rossz, de mondjuk AK-ban gondolom a háborúzás lesz benne a lényeg. Mondok egy példát: pl a nagymacskák a farkasok ellen harcolnak és mindegyiknek lesz saját területe, de mondjuk a bagoly, mint semleges faj ingázhat ezek között a területek között anélkül, hogy megtámadnák. De igazából fogalmam sincsxD
Azt mondják lesz PvP (azaz player vs player), vagyis kihívhatsz úgymond szövetséges játékost is egy párbajra. Másféle harcokról én sem nagyon tudok, de mint mindenki én is nagyon játszanék már vele:)
Egyéb óhaj sóhaj? >< | |
|
Areon
Hozzászólások száma : 130 Age : 39 Tartózkodási hely : A Világ végén Foglalkozás : harcos, felderítő, nyomolvasó
| Tárgy: Re:? Hétf. Nov. 19, 2012 10:50 am | |
| Leesett, értem köszi másegyébb szerintem nincs xD | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Maga az Aro'kai | |
| |
|