| Társalgó: mindenféléfől | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
Karakter kép Foglalkozás:
| Tárgy: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 08, 2012 9:49 am | |
| Amiről csak szeretnétek kulturált keretek között persze... | |
|
| |
Admin Admin
Hozzászólások száma : 131 Age : 43 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Kém, orgyilkos
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Szer. Jan. 11, 2012 5:30 am | |
| Mesi, ha a foglalkozásod inkább itt beszéljük meg Vándor harcos? Nekem úgy is jó, de a seregben nem igazán szolgálhat, nem reális. | |
|
| |
mesi98
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Harcos (tanuló)
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 5:37 am | |
| Akkor harcos leszek. De néha el fogok menni egy kis időre Vainox szentélyéhez.Remélem nem probléma | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 6:09 am | |
| No problémo, arra mehetsz, amerre szeretnél^^ | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 6:12 am | |
| Jut eszembe a küldetésed...megyek én, és izgalmas is az, amit írtál, de nem éppen arról amiről a küldetés szólt. Mi lett a szukával? Őt kellett elvinned épségben. | |
|
| |
Harkotsu
Hozzászólások száma : 4 Tartózkodási hely : Mindenhol és sehol Foglalkozás : Látogató
| Tárgy: Harkotsu előtörténete Vas. Jan. 15, 2012 6:22 am | |
| átjavítottam a jellemet ha akarod még rizsázhatok a történetben de nem látom sok értelmét elgondolkodtam az ősi szellem dolgon és bejött, viszont figyelembe kell venni azt, h Harkotsu egy kissé dilis és zárkózott egyén XD ami pedig a "teljesen jó"- t illeti: nézőpont kérdése, erről órákat tudnék filozofálgatni pl.: hogy nem tudod megítélni a jót a rossz nélkül, honnan van az az elképzelés, hogy mi a rossz, miért kell társadalmi séma szerint megítélni a rosszat? na mind1 nem szemrehányásként mondom. Meghagytam rossz tulajdonságnak azt, hogy antiszoc, cinikus és komor, ezt nem lehet tőle elvenni,mert akkor elveszti lényegét és jellemtelen lesz. Köszöntem: harkotsu | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 6:24 am | |
| Erről én sem szeretnék vitatkozni, a rossz az anyagi világban van, de az ősi szellemek és istenek világában csak a jó minőség létezik.
És jó a képedxD te rajzoltad? | |
|
| |
Harkotsu
Hozzászólások száma : 4 Tartózkodási hely : Mindenhol és sehol Foglalkozás : Látogató
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 6:30 am | |
| értem én remélem jó lett az átírás, bocs h kötözködök és igen én rajzoltam | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Vas. Jan. 15, 2012 6:32 am | |
| | |
|
| |
mesi98
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : Uralkodó-hegyek Foglalkozás : Harcos (tanuló)
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Hétf. Jan. 16, 2012 6:29 am | |
| Most vettem csak észre,hogy a küldetés végét valamiért nem írta be.Beírjam újra vagy elfogadod így? | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Hétf. Jan. 16, 2012 6:55 am | |
| Most már mindegy...mond hogy osszam el a pontjaid. | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Hétf. Jan. 16, 2012 10:11 am | |
| A támadásra 7-et és a védekezésre 3-at.A fizikaira. | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Jan. 17, 2012 7:05 am | |
| Meg szeretném kérdezni,hogy egyszerre lehet-e két karakterem? | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Jan. 17, 2012 7:51 am | |
| A multizás tilos! Ezt kiírom szabályzatba is... | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Jan. 17, 2012 7:57 am | |
| | |
|
| |
Harkotsu
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Szer. Jan. 18, 2012 10:38 am | |
| Bocs, ha egy jóóó darabig nem írok(nem mintha kellene egy kotnyeles szellem), de még szoknom kell az oldal szerepezésének stílusát Annyi oldalon szerepeztem már, azt hittem semmi sem lep meg, de ez megdöbbentett. Egyenlőre nincs szívem megírni, hogy más karija mit reagál az enyémre, ha meg csak magamat írom, akkor le se szarjátok.. Szóval kell egy kis idő x__x" Addig is olvasgatom és elemezgetem a reagokat. béke veletek | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Csüt. Jan. 19, 2012 4:33 am | |
| Harkotsu, nem szarjuk le, azt várjuk, hogy vegyél részt intenzíven a történésekbe^^ mellesleg nem kell ahhoz megidézni, hogy segíteni tudj. Várjuk erődet a montuei csatában!^^ | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Csüt. Jan. 19, 2012 4:34 am | |
| De ha még szokni szeretnéd úgy is jó, megvárunk:) | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Szer. Okt. 17, 2012 1:44 am | |
| Kolléga most már igazán válaszolhatna nekem Arénában! | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Pént. Okt. 19, 2012 9:59 am | |
| Szia Gordon! Csak azt szeretném mondani a küldetésemmel kapcsolatban, hogy megnéztem és nekem Mountéból a Tiron-csúcsokon keresztül kéne az Uralkodó hegységbe mennem, de az nincs még megírva, akkor hogy mennyek oda? Válaszodat előre is köszönöm. | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Pént. Okt. 19, 2012 10:24 am | |
| Nem értem, miért kéne neked Montueból indulnod? Kezdhetsz egyből az Uralkodó-hegységekben is. | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Okt. 23, 2012 3:07 am | |
| Üdv! Ezt a kérdést Gordon pajtásnak szánom: A játékon belül a legutolsó reagomhoz( az uralkodó hegységnél) azt írtad oda, hogy ne mozgassam a játékosokat. A megfordulásra írtad, mert akkor átjavítom szívesen, és elnézést a kellemetlenségért ^^ | |
|
| |
Admin Admin
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Okt. 23, 2012 3:24 am | |
| Igen, arra értettem, de most már nem kell átjavítanod. Csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy máskor ne tedd, mert már nem szabad:) Most még nem számít olyan súlyos véteknek, ezért írok oda csak figyelmeztetést. A lényeg, hogy le kell szokni róla. | |
|
| |
mesi98
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Okt. 23, 2012 7:59 am | |
| Rendben, de csak annyit szeretnék még, hogy én például a patakhoz szerettem volna menni, nem pedig oda ahol Shawati van, mert az messzebb van onnan (legalábbis ahogyan én kivettem) és akkor az nem számít mozgatásnak? Nem kötözködni szeretnék, de tényleg, csupán tisztázni szeretném | |
|
| |
Mufort NJK
Hozzászólások száma : 65 Age : 104 Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől Kedd Okt. 23, 2012 8:37 am | |
| Mivel James NJK, azaz nem játékos karakter ezért nem csak te mozgathatod. Erről majd bővebben is írni fogok. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó: mindenféléfől | |
| |
|
| |
| Társalgó: mindenféléfől | |
|